Sista minuten-resa för kärlekens skull

Vilka sköna dagar det har varit här! Jag får en känsla av att detta är tecknet på att sommaren blir lite extra lång i år. Nyss firade jag och Dennis vår ettårsdag och jag blev så sugen på att göra något mer, fira ännu längre, fira kärleken! Kom att tänka på de olika sakerna vi skulle vilja göra… Hur mycket man än kan göra i Karlstad så är det något som är extra roligt med att flyga eller bila till ett annat land. Vi kanske hittar en ö bredvid fastlandet av Grekland som bara kallar på oss. Eller åka ner till Köpenhamn och spendera någon dag där.  Jag vill trotsa min ångest och vara spontan. Det bästa sättet att vara spontan på är att ta en sista minuten-resa!

Det bästa med Vings sista minuten är att vi kan verkligen göra det när vi vill och åka nästan vart vi vill – bara packa och välja plats. När man bokar så tar företaget hand om var man bor och transport till och från hotellet. Jag tänkte slänga in två ställen jag verkligen vill åka till med Dennis. En långhelg eller bara helg vore rent av en dröm. Det funkar också för sista minuten-resor blir ibland billigare eftersom det är så spontant.

Kreta - Denna ö vid Grekland är helt otrolig. Det finns så många olika stränder man kan ta sig till och värmen är konstant. Här skulle vi verkligen kunna fastna på stranden och titta ut över horisonten. Drömmer iväg när jag kollar på bilder på stränderna. Ett måste för alla som gillar sol och bad.

Paris - Det är svårt att hitta en mer romantisk stad. Så himla mysigt att ta sig upp för Sacre Coeur och titta ut över hela Paris. Disneyland är något jag verkligen skulle vilja besöka. Alla små gator som gömmer caféer och boutiquer, jag vill se alla! Inte minst maten – för gott.

Om jag skulle resa någonstans med Dennis så tror jag att det skulle vara till en stad som är varm så vi kan få lite riktig sol, haha. Det verkar så mysigt att bara gå ner till stranden med en solstol och handduk. Bara njuta av solens strålar som kramar om oss. Jag skulle verkligen behöva några grader över 25 celsius. Om du är taggad på att åka någonstans skulle jag tipsa om att kolla in vart du kan flyga med sista minuten.  Du kan spara pengar, tid och energi.

Vart skulle du vilja åka om du fick välja? Gillar du värme eller kyla mer?

 

 


Inlägget är i samarbete med ving.
#1 - Netti Starby

Åh jag vill också ut och resa :-D Kramis

Svar: Ja så mysigt :)
Evah Åberg

#2 - Emma Engström

Kreta skulle jag såå gärna vilja till! :D

Svar: Det verkar så fint :)
Evah Åberg

#3 - Annika

Jag gillar verkligen Paris för jag har ju besökt det en gång. Tråkigt att jag inte hann besöka slottet Versailles. Ha en trevlig dag. Kram.

Svar: Åh vad kul att du varit där :)
Evah Åberg

#4 - Ninni Undén

Jag skulle åka till typ Karibien eller liknande! Jag älskar värme och avskyr kyla. :)

Svar: Åh vad mysigt :)
Evah Åberg

#5 - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Om jag inte haft min flygrädsla och PTSD hade jag gärna flugit, men vet ännu inte vart :)

Svar: Ja detta med att flyga är lite jobbigt med psykisk ohälsa...
Evah Åberg