Till min kära
Tänk att vi varit tillsammans i ett år nu.
Kommer du ihåg första gången vi pratade i telefon? Vi pratade i flera timmar och plötsligt hade klockan slagit 04.00 och du skulle börja jobba 06.45. Vi fick tvinga oss till att lägga på för att du skulle få nån timmes sömn i alla fall. 
Jag minns första gången jag träffade dig. Det var den 2:a juni 2017. När du kom innanför min dörr så tyckte jag att du var så jävla snygg! Du hade en grå tröja med en frölundaindian på, en frölundakeps och rosa solglasögon. Det kändes som vi hade känt varandra i flera år redan från första stund.

Att du inte försökte ragga så mycket utan la bollen hos mig men ändå visade ett intresse av mig som person gjorde att jag föll för dig direkt, vilket du förmodligen märkte eftersom jag ville få dig att sova kvar hos mig första träffen.
Jag minns fortfarande första gången du sa att du var kär i mig. Jag minns fortfarande första gången du sa att du älskade mig och jag blir tårögd när jag tänker på det. Jag blir bara så himla fylld av känslor när jag tänker på den lyckan jag kände när du för första gången sa att du älskar mig.


Jag har aldrig träffat någon som dig. Jag har aldrig känt mig hemma någonstans, men med dig gör jag det. Jag har utvecklats så mycket som person sen jag träffade dig och med dig vill jag kämpa. Jag hittar en inre kraft när jag är med dig, du gör mig till en bättre människa. Att skriva en status i en facebookgrupp är nog det bästa som jag gjort, då det ledde till att du hittade mig. Du är inte bara min pojkvän, du är också min bästa vän, mitt allt. Tack för att du finns i mitt liv och jag hoppas på att vi får många fler år tillsammans. Jag bara känner i hela min kropp att jag har hittat rätt. Jag älskar dig till månen och tillbaka! 💘

#1 - Ida

Det finns inget bättre än att hitta dendär personen som känns som hemma!😭😍miljoner grattis till er!❤️❤️

Svar: Tack fina du <3
Evah Åberg

#2 - Sandra

Exakt sådär känner jag inför min sambo. Kärlek är det finaste som finns <3

Svar: Ja verkligen <3<3
Evah Åberg

#3 - Charlotte

Åh, så fint! <3

Svar: Tack :) <3
Evah Åberg

#4 - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Åh så fint <3. Vilket kärleksfullt inlägg :)

Svar: Tack så mycket <3
Evah Åberg

#5 - Miss Philipsen

Så underbart för dig <33

Svar: Jaa verkligen <3
Evah Åberg

#6 - Anonym

Va fint, grattis till er! 💛

Svar: Åh tack :) <3
Evah Åberg

#7 - Zahra

Underbart! Grattis till er😍

Svar: Tack :) <3
Evah Åberg

#8 - Evelina

Grattis! 😍😍

Svar: Tack :) <3
Evah Åberg

#9 - Anna

Så fint inlägg. Stort grattis till er båda!

Svar: Tack snälla :)
Evah Åberg

#10 - Miss Baby Peaches

Så himla härlig känsla! Grattis!

Svar: Tack så mycket :)
Evah Åberg