Julmusik och planer för framtiden

Hej alla fina läsare där ute! Hoppas det är bra med er!
Det var ett tag sen jag uppdaterade nu. Tiden verkligen springer iväg ibland när man har mycket att göra. Jag har inte sovit så mycket inatt. Somnade vid 01.30 tror jag och vaknade 04.45 så det blev inte många timmar tyvärr. Men ändå känner jag mig ganska pigg faktiskt så jag lyssnar på julmusik och planerar framtiden. Jag älskar julmusik och julen så det är något som gör mig extremt glad! Längtar du till julen?

Det kommer bli ganska stora förändringar i mitt liv framöver. Alltså positiva förändringar men jag kommer inte berätta så mycket mer än förrän det är helt klart. Därför vet jag inte riktigt hur min uppdatering kommer se ut för tillfället. Just nu är bloggen inte det jag prioriterar, men om jag orkar och vill så kommer jag självklart uppdatera. Men som sagt så kommer ni få veta min nyhet framöver i alla fall. 😊

Jag har en hel del kommentarer att svara på så om du inte fått svar på din kommentar som du skrivit för ett tag sen eller ser den så är det för att jag inte hunnit läsa än. Men jag läser och svarar så fort jag hinner! Men nu ska jag fortsätta planera så hörs vi när vi hörs helt enkelt! Kram kram.

Det är visst idé att försöka

Hur många gånger har man inte tänkt eller fått höra från andra: "Det där är ingen idé, det kommer ändå inte gå bra. Det är ingen idé att försöka." Jag har fått höra detta otroligt många gånger i mitt liv från andra, både när det gäller jobb, min blogg, träning eller att förändra världen. Jag har även tänkt detta ett antal gånger.

Varför skulle det inte vara värt ett försök? Vad är det värsta som kan hända om det går mindre bra? Hur vet man att man kommer misslyckas om man inte försöker? Man kanske inte lyckas med det man drömmer om just i detta nu, men vad säger att man inte kommer lyckas med det om en vecka, en månad eller om ett år? Om man inte försöker uppnå det man drömmer om så tror jag att man kommer ångra sig för att man inte försökte. Om man försöker och "misslyckas" så kanske det också leder en till något ännu bättre i livet. Du kanske inte blir hockeyproffs, men du kanske inser att konståkning är din grej istället.

Om vi bara ger upp så kommer vi till slut förlora oss själva helt. Så länge man försöker så har man inte misslyckats. Jag drömmer om att köpa hus, att gifta mig, att bilda familj, att få föreläsa, att få skriva böcker, att må bra, att få göra världen till en bättre plats och jag tänker kämpa för att nå dessa drömmar. Vad drömmer du om?

Saknar träningen
 
 
 
 

Ibland saknar jag verkligen att träna pole dance... Jag har aldrig känt mig så stark som när jag tränade det. Jag klarade av saker jag aldrig trodde att jag skulle göra. Det var en frihet att göra olika typer av trick, även om det också innebar en del ångest, blod, svett och tårar. Jag hoppas att jag i framtiden börjar träna detta igen!

Jag har aldrig känt mig bra på saker, men när jag ser dessa bilder känner jag: "WOW, är det där jag?!" Jag har kunnat genomföra saker med min kropp som jag aldrig trodde att jag skulle klara och pole dancingen gav mig mycket bättre självförtroende. Det handlar inte om utseendet, utan om att jag märkte att jag klarar saker, att min kropp klarar saker. Sen var det också väldigt kul att få träna med andra och få det sociala.