Svar på frågestund
 1. Vad jobbar Dennis med?
- Han jobbade tidigare som CNC-operatör men jobbar nu som truckförare.

2. Hur gick de till när ni träffades o de övergick till kärlek?
- Vi fick kontakt via en grupp om Frölunda som han var admin för på facebook. Vi bytte nummer redan första dagen och efter två dagar träffades vi. Efter några veckor berättar han att han är kär i mig och sen föll det sig naturligt att vi blev ett par. :)

3. Kan du bli mer aktiv på youtube igen?
- Jag tror inte riktigt youtube är min grej faktiskt. Jag kommer nog göra någon video ibland men kommer nog inte bli något regelbundet tyvärr.

4. Har ni planer på barn inom närmsta tiden? Favoritnamn? Hur många barn vill ni ev ha?
- Vi vill ha barn inom en snar framtid. Vi har väl tänkt att vi skulle vilja ha 2-3 stycken men namn är inget vi tänkt på än.

5. Hur gammal var du när du först börja blogga och vad var de som fick dig att börja?
- Jag var 17 år när jag började blogga och sen dess har jag bloggat regelbundet. Det som fick mig att börja var att "alla andra" hade en blogg och jag tyckte det var kul att skriva av mig. Då bloggade jag mest om min vardag men med tiden utvecklades mitt skrivande mer och mer.

6. Hur stort är ert hus? Trivs ni?
- Vårt hus är 90 kvm i boarea och 90 kvm i biarea. I biarean ingår källare och garage. Källaren är ju beboelig också så där har vi en toalett, ett förråd, två gästrum, en verkstad och tvättstuga. Vi trivs jättebra och längtar nu efter våren så vi kan börja fixa ute också.

7. Hur är det att bo ihop?
- Jag tycker det är jättemysigt att bo ihop. Att få somna tillsammans och vakna tillsammans varje dag. Sen är det ju en omställning så klart och det tar ju ett tag att vänja sig och hitta ett sätt som fungerar för båda.

8. Det var länge sen jag läste något om huset och Er, hur har ni det??
- Vi har det bra tack. Just nu är vi dock lite krassliga men vi mår bra i övrigt och allt går med huset. Tack för att du frågar! :)

 

9. Favoritfärg?
- Det beror på vad det gäller, men jag älskar guld i både inredning och smycken så guld är nog helt klart min favoritfärg.

10. Favoritårstid?
- Jag har svårt att bestämma mig faktiskt. Jag tycker alla årstider är charmiga på sitt sätt. Men jag brukar må som bäst i november-december när det närmar sig jul och då vill jag ju gärna ha vinter. Åh, jag kan inte svara just nu faktiskt...

11. Hur länge har du och din kille varit tillsammans?
- Vi har varit tillsammans i ungefär 1 år och 8 månader.

12. Favoritserie?
- The big bang theory. Jag äääälskar den serien och tittar på den i stort sett varje dag.

13. Hur känns det att bo i hus. Är det någon skillnad från att bo i lägenhet tycker du?
- Det är stor skillnad från att bo i lägenhet. Man behöver inte tänka på grannarna på samma sätt, man har en annan frihet och jag älskar att bo i hus. Det gör även min sambo. Vi var båda bestämda på att hus ska vi ha för att lägenhet inte riktigt är vår grej.

14. Vad gör du om 5 år?
- Jag hoppas att jag har 1-2 barn, att jag och Dennis har gift oss. Jag hoppas att jag arbetat så pass mycket med mig själv att min ångest blivit bättre. Vad jag jobbar med om 5 år har jag faktiskt inte en aning om...

15. Alltså hur tycker du en bra psykolog är?
- En bra psykolog för mig är en person som kan ta fram sanningen på ett vänligt sätt, som ger en insikt i hur saker och ting är och ger en tankeställare om saker och ting. Dock gäller det ju att man ska vara mottaglig för det själv också. Det är viktigt att man har en bra kemi med sin psykolog. Man ska känna sig trygg hos sin psykolog och personen ska vara professionell.

16. Varför har du inte haft frågestund på så lång tid?
- Det har bara blivit så. Inte haft en tanke på att ha det bara. :)

 
17. Om du fick spendera en hel dag med en person som du avskyr, vad hade du gjort då för aktivitet/tidsfördriv?
- Åh, det var en kul fråga! Svår att svara på dock haha. Jag hade nog gått på bio med personen så man slipper prata så mycket haha.

18. Vad är det du uppskattar allra mest i livet just nu?
- Jag skulle nog säga livet i allmänhet. Att jag lever, att jag har chans att få uppfylla mina drömmar. Att jag varje dag vaknar och kan göra nya val.

19. Hur länge har du bloggat och vad är det bästa med att blogga?
- Jag har bloggat sen 2009. Det bästa med att blogga är att få kontakt med så många fina människor som jag får hjälpa och som hjälper mig tillbaka. Att få så fina bloggvänner och all stöttning man får är helt fantastiskt!

20. Ditt drömresmål?
- Jag är inte så mycket för att resa egentligen men just nu skulle jag nog säga Dubai.

21. Vilka ämnen skulle du absolut inte skriva om i bloggen och varför?
- Jag skulle inte blogga om bråk med nära och kära eller deras problem. Jag tycker inte att man ska hänga ut andra för de har inte valt att skriva om sina liv i sociala medier. Jag kan nämna mina nära och kära men skulle inte skriva ut något privat om dem.

 

22. Om du skulle få forma ditt liv precis som du ville utan att ta hänsyn till pengar, hur skulle det då se ut?
- Oj, vilken intressant fråga! Jag skulle bygga ut vårt hus och renovera det. Jag skulle även vilja hjälpa människor som inte har det så lätt genom att exempelvis skänka mer pengar, köpa saker de behöver osv. Men annars är jag väldigt nöjd med mitt liv som det ser ut nu faktiskt.

23. Vad gör du helst en ledig dag?
- En ledig dag tränar jag gärna eller hittar på något med min sambo så som att åka i väg på hockey exempelvis. :)

24. Vad är du mest stolt över?
- Att jag alltid varit en kämpe, trots min psykiska ohälsa och trots att många människor behandlat mig illa så har jag aldrig gett upp. Jag har fortsatt kämpa för mina drömmar och steg för steg börjar jag nå dem.

25. Om du skulle bjuda fyra personer på middag, vilka du vill (levande, fiktiva, avlidna), vilka skulle du bjuda och varför?
- Jag skulle bjuda Lady Dahmer och Fayme Elmén för att jag inspireras otroligt mycket av deras sätt att vara, tänka och prata. Jag tror att vi skulle ha mycket gemensamt. Sen skulle jag även bjuda in Pippi Långstrump då hon har varit en förebild för mig hela mitt liv och jag har alltid sett upp till hennes mod. Sist men inte minst, Helen Torsgården då jag gillar hennes youtubekanal och hennes personlighet. Sen bor hon ju bara ca 2 mil från mig också :D

 
Utsikten från vårt hus är fantastisk så här på vintern! Tack för alla frågor ❤
#1 - Denise Hinkelman

Vad roligt att få läsa mer om dig. Uppskattar dessa frågestunder så man lär känna den bakom bloggen 😊

Svar: Kul att du gillade inlägget :)
Evah Åberg

#2 - Annica

Vilka härliga svar på frågorna. :) Och så mysigt att få se en del bilder kopplade till detta med. Jag skulle också vilja bo i ett hus, som man själv äger.. Ger en annan känsla av "mitt" då. :)

Svar: Kul att du gillade det :) Ja exakt!
Evah Åberg

#3 - Elisa

Vad många roliga frågor du har fått! Visst är det en omställning att flytta ihop, och man lär nästan känna varandra på nytt vad gäller vissa saker, haha.

Svar: Haha ja exakt
Evah Åberg

#4 - Pärla

Kul att läsa mer om dig. Många som träffas via nätet nu för tiden, jag träffade min sambo via Instagram hehe.

Svar: Kul att du gillade inlägget :) Vad kul, ja sociala medier är ju det nya haha.
Evah Åberg

#5 - Johanna

Så många bra frågor du fick. Kul och läsa. Saknar och bo i hus, men kanske någon gång i framtiden blir det hus igen. Om jag träffar någon som med vill bo i hus.

Svar: Kul att du gillade det :) Hoppas du snart får bo i hus igen, det är en speciell känsla <3
Evah Åberg

#6 - Jenny

Psykiskohälsa kan man aldrig tala för mycket om men också vägen tillbaka <3

Svar: Nej exakt <3
Evah Åberg

#7 - Anonym

Vilken fantastisk utsikt ni har från erat hus. Kul att få läsa alla frågor och svar. Pippi Långstrump skulle vara väldigt kul att ha på en tillställning

Svar: Kul att du gillade det :)
Evah Åberg

#8 - Joy

Åh så mysigt att få läsa dina svar! Jag hade också bjudit Lady Dahmer och Fayme Elmén, dom är ju så himla fina och bra. ❤️

Svar: Ja verkligen, så coola :)
Evah Åberg

#9 - Emelie

wow så många fina frågor du fick! Kul att få läsa dina svar! Så skönt att ni trivs i huset och spännande att det kanske blir en liten bebis någon gång i framtiden, det skulle jag gärna följa här i bloggen :-)

Svar: När det väl är dags kommer jag uppdatera om det :) Kul att du gillade inlägget!
Evah Åberg

#10 - Sarah

Vad roligt att få läsa om hur ni träffades :) Haha smart med bio så man slipper prata med den man inte gillar :)

Svar: Kul att du gillade det :)
Evah Åberg

#11 - Hanna Karlsson

Vad roligt att läsa svaren på frågorna du fått. Jag skulle heller aldrig skriva om nära och käras problem i bloggen. Det är knappt jag skriver om mig själv och mina eventuella problem. Fin utsikt du har från ditt hus. Där förstår jag att du trivs bra.

Svar: Ja exakt, man får ju ha respekt för sina nära och kära.
Evah Åberg

#12 - Ellie

Sånna här inlägg är så himla bra! Man får lära känna personen bakom bloggen mycket mer då :)

Svar: Kul att du gillar det :)
Evah Åberg

#13 - Moa Larsson

Hahaha, älskar svaren på den här frågestunden! Och att någon på riktigt ställt frågan vad du skulle göra om du spenderade dagen med någon du hatade. Hade också tagit BIO!

Svar: Kul att du gillade det :D Haha ja man får ju vara lite smart
Evah Åberg

#14 - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent och doula ★

Så fin lista :D. Jag älskar också TBT :D. Blir alltid väldigt glad av den serien :). Så mycket jag inte visste om dig, hade ingen aning om att du bloggat sedan 2009 och att du då var 17 år :)

Svar: Kul att du gillade inlägget :)
Evah Åberg

#15 - Netti Starby

Så kul att läsa alla svaren och jag skulle aldrig heller skriva personliga saker om andra utan tillstånd. Kramis

Svar: Kul att du gillade inlägget :)
Evah Åberg

#16 - Hanna

Kul med dina svar! Vi är just nu i hus köpartankar så kul o läsa om erat hus. Träffade också min sambo på nätet.

Svar: Vad kul :) hoppas ni hittar ett hus!
Evah Åberg

#17 - Johanna

Ååh hoppas att din framtid blir som du vill, att du lyckats jobba bort din ångest och att ni gift er. Håller tummarna för att ni får barn tillsammans. Ni är så himla fina tillsammans. Håller med dig om att man inte ska skriva ut privata saker om sina nära och kära på sociala medier eller om bråk med varandra. Skulle aldrig göra det. Kram <3

Svar: Tack snälla för dina fina ord, vad glad jag blir! :) kram!
Evah Åberg

#18 - Michelle

Va kul att han sa till dej att han var kär i dej 💕 så himla fint . Många som inte vågar visa ens känslor .

Svar: Ja jag blev så glad 😍
Evah Åberg

#19 - Ida Tuovinen

Mysigt att läsa alla svaren <3

Svar: Kul att du gillar inlägget :)
Evah Åberg

#20 - Pauline Hurtig

kul att läsa dina svar!!

Svar: kul att du gillade det :)
Evah Åberg

#21 - Lexochlogan

Så kul att läsa mer om er, många frågor du fått vilket är superkul. Tycker det är ett bra sett att lära känna bloggaren bakom lite mer. Läste att du började när du var 17, hur länge har du bloggat?

Svar: Kul att du gillar inlägget :) Jag började blogga 2009, vilket står som svar i en annan fråga ;) ❤
Evah Åberg

#22 - Sandrs

Härliga frågor och toppensvar, så fint ni bor ❤

Svar: Tack så mycket <3
Evah Åberg

#23 - Yela

Så himla fina ni är tillsammans! Verkligen stort grattis till huset igen, de ser verkligen så hemtrevligt och fint ut :)❤️

Svar: Tack snälla :) ❤
Evah Åberg

#24 - Marie

Ni ser ut att bo jättefint och ha fin omgivning och vad roligt att du bloggat sedan du var 17

Svar: Det är jättefint 😍
Evah Åberg

#25 - Ullie

många roliga frågor o svar . ja tycker det blir mera på "riktigt" liksom då man flyttar ihop :D nu är det vi på rikgit liksom
så fina ni e

Svar: Ja exakt :) Tack så mycket <3
Evah Åberg

#26 - K

Pippi hade jag också bjudit på middag. Det skulle ju kunna bli en helt galen måltid men ack så rolig.

Svar: haha ja verkligen :)
Evah Åberg

#27 - Felicia

Hahah! Gå på bio för att slippa prata med en person man avskyr, vilken bra ide! Då kan man bli in i filmen för att slippa bli upprörd ;D

Svar: Haha precis :)
Evah Åberg

#28 - Maria

Vad roligt med frågestund, att få lära känna dig lite mer. Vilken fin utsikt ni har ifrån ert hus :)

Svar: Kul att du gillade det :)
Evah Åberg

#29 - Emma Engström

Haha men jaa, Pippi på middag vore ju något! :D

Svar: Haha ja verkligen :D
Evah Åberg

#30 - Tisa

Jättekul att få läsa dina svar! Köket ser väldigt mysigt ut. Och den sista bilden är väldigt vacker, ser nästan ut som en målning, kram.

Svar: Tack snälla :) Kul att du gillade det <3
Evah Åberg

#31 - Ullie

härligt med kärlek
ni har en jätte härlig utsikt

Svar: Verkligen :)
Evah Åberg