Bloggare som vågar vara öppna

Jag tycker det är svårt att hitta bloggare här i Värmland och särskilt bloggare som skriver om liknande saker som jag själv gör. En dag hittade jag den här bloggen, Mellan-Raderna och fastnade direkt för hennes blogg. Hon skriver om saker som jag känner igen mig i och hon pratar om det som inte alla pratar om. Det är så skönt att läsa om någon som skriver så öppet och naket, som vågar prata.

Hon skrev nyligen ett inlägg om sömnproblem och hur avundsjuk man kan bli på människor som kan somna var och hur som helst och jisses vad jag känner igen mig i det... Jag har i många år haft svårt att sova och vet verkligen hur det är. När man hittar någon som skriver om sådana saker som man själv känner igen sig i så känner man sig mindre ensam och jag älskar bloggare som vågar vara öppna!

Jag tycker verkligen ni ska klicka in på denna bloggen för jag tror att många av er också kommer känna igen sig i hennes texter!

Direktlänk till hennes blogg.

#1 - Nathalie

Jag kan också känna så, att jag blir avundsjuk på folk som kan somna liggandes, sittandes och ståendes precis överallt. Själv kan jag inte somna utan en massa mediciner hur trött och slut jag än är. Det är bara helt omöjligt!

Svar: Usch vad jobbigt det måste vara :/ Glad att jag inte har det så i alla fall även om jag ofta har svårt att sova
Evah Åberg

#2 - Mellan raderna

Tack snälla för de fina orden!😘 Glad att folk känner igen sig i och kan relatera till det jag skriver! 💕

Svar: Du förtjänar dem <3
Evah Åberg

#3 - Anna

Jag håller verkligen med om att man fastnar för öppna bloggar med hög igenkänningsfaktor. Det är en av anledningarna till att jag gillar din blogg så mycket. Ska ta och kika in hos henne också!

Svar: Åh vad glad jag blir, tack så mycket! :)
Evah Åberg

#4 - Sandra

Jag känner lika, det är svårt att hitta bloggare i Värmland, tror det skulle vara urmysigt med en grupp av oss för olika events osv. Jag har försökt att söka, men hittar inget sånt här ikring Värmland 😔

Svar: Så tråkigt att det är så svårt att hitta häromkring :/
Evah Åberg

#5 - Sandra

Glömde skriva att jag känner igen mig även i detta med sömnen ❤

Svar: <3 <3
Evah Åberg

#6 - Fröken Rödlök

Det är roligt när man väl hittar den där bloggen som påverkar en lite extra, den där bloggen som är precis det man egentligen söker! Där man kan finna tröst och känna att man inte är ensam =) Tack för tipset.

Svar: Ja verkligen :)
Evah Åberg