Smink och andra skönhetsprodukter
 
Jag har aldrig varit en tjej som brytt mig särskilt mycket om smink. Jag sminkar mig ibland, men jag är inte särskilt kunnig om olika produkter. Jag brukar bara fylla i ögonbrynen, använda mascara och rouge, vilket jag egentligen gjort i flera år och därför använt samma produkter. Jag kollar ofta på olika youtubers som är duktiga på smink och har på så vis lärt mig lite i teorin, dock har jag aldrig testat i praktiken att sminka mig annorlunda än vad jag brukar göra, vilket ibland kan kännas lite tråkigt när man kanske vill piffa till sig lite extra.

Smink kostar ju faktiskt en del och är man inte riktigt van att sminka sig kan det kännas jobbigt att lägga massor av pengar på produkter som man kanske sällan kommer använda. Oavsett om man gillar att sminka sig och experimentera eller inte så kanske det finns andra saker man behöver lägga pengarna på ibland. Därför är billigtmakeup så himla bra för där har de samlat bra smink – och skönhetsprodukter till ett billigt pris. Vem gillar inte att spara pengar liksom?

Något jag dock skulle vilja bli bättre på är att ta hand om min hud mer. Jag försöker vara noga med huden runt ögonen då jag vet att man ofta är känsligare där, men jag är ju inte alls särskilt kunnig inom dessa områden och då blir det liksom inte att jag bryr mig så mycket.

Däremot finns det en sak jag verkligen ÄLSKAR när det gäller skönhetsprodukter och det är parfym. Jag har många olika parfymer och vill köpa nya hela tiden för jag älskar att dofta gott. Jag gillar också att variera mig när det gäller parfymer. Ibland vill jag dofta sött, ibland friskt och ibland fruktigt. Parfym är något som alltid funkar att köpa till mig i present då jag är ett riktigt fan!

Gillar du smink och skönhetsprodukter? Eller kanske är du lika tokig i parfym som jag? Berätta gärna i kommentarerna.

 
Brickan med mina parfymer
#1 - Anonym

Jag kör bara mascara nu för tiden :)

Svar: Okej :)
Evah Åberg

#2 - Jessica Högberg

Många parfymer...

Svar: Hehe ja :)
Evah Åberg

#3 - Annika

Hej, jag brukar sminka mig väldigt sällan men brukar använda ögonskuggor och mascara och kajalpennor de få gånger det sker. Jag har en favorit bland parfymer och det är fresh laundry. Den doftar diskret. Hoppas att du har det bra. Kram.

Svar: Tack för tipset :)
Evah Åberg