7 fakta om mig
 

Jag dammsuger flera gånger i veckan. - Trots att vi har robotdammsugare så går jag runt med dammsugaren flera gånger i veckan i alla fall.

Jag dricker alldeles för mycket pepsi max. - Jag var helt utan pepsi, cola osv under graviditeten då jag blev äcklad av det, men nu är det typ det enda jag dricker haha.

Jag har redan börjat planera inför jul och redan köpt lite julklappar. - Jag älskar julen, behöver jag säga mer?

Jag saknar lite av den gamla bloggvärlden. - Jag saknar faktiskt när bloggar var inne och man uppdaterade flera gånger per dag och besökte massor av bloggar varje dag. Idag känns det mest som det är youtube och instagram som räknas.

Jag öppnar knappt upp min dator längre. - Jag öppnar den bara när jag ska göra blogginlägg, annars sköter jag allt via mobilen. Men just blogginlägg vill jag fortfarande skriva på datorn.

Jag kan fortfarande inte ha min förlovningsring. - Några månader in i graviditeten blev min ring för liten och den passar fortfarande inte. Jag besökte guldfynd för några dagar sen, men de rådde mig till att vänta lite till innan jag förstorar den då den nästan passar i alla fall och förmodligen kommer mina fingrar bli lite mindre igen.

Jag och Dennis har precis plöjt igenom alla säsonger av How I met your mother och nu kollar vi igenom alla säsonger av the big bang theory. - Finns det något bättre än att plöja igenom serier? Jag älskar dessa två och kan se dem hur mycket som helst!