7 fakta om mig
 

Jag dammsuger flera gånger i veckan. - Trots att vi har robotdammsugare så går jag runt med dammsugaren flera gånger i veckan i alla fall.

Jag dricker alldeles för mycket pepsi max. - Jag var helt utan pepsi, cola osv under graviditeten då jag blev äcklad av det, men nu är det typ det enda jag dricker haha.

Jag har redan börjat planera inför jul och redan köpt lite julklappar. - Jag älskar julen, behöver jag säga mer?

Jag saknar lite av den gamla bloggvärlden. - Jag saknar faktiskt när bloggar var inne och man uppdaterade flera gånger per dag och besökte massor av bloggar varje dag. Idag känns det mest som det är youtube och instagram som räknas.

Jag öppnar knappt upp min dator längre. - Jag öppnar den bara när jag ska göra blogginlägg, annars sköter jag allt via mobilen. Men just blogginlägg vill jag fortfarande skriva på datorn.

Jag kan fortfarande inte ha min förlovningsring. - Några månader in i graviditeten blev min ring för liten och den passar fortfarande inte. Jag besökte guldfynd för några dagar sen, men de rådde mig till att vänta lite till innan jag förstorar den då den nästan passar i alla fall och förmodligen kommer mina fingrar bli lite mindre igen.

Jag och Dennis har precis plöjt igenom alla säsonger av How I met your mother och nu kollar vi igenom alla säsonger av the big bang theory. - Finns det något bättre än att plöja igenom serier? Jag älskar dessa två och kan se dem hur mycket som helst!

#1 - Madde

Kan instämma i så mycket. Däremot håller jag mig till cola zero istället för pepsi max, vi plöjer också serier men just nu once upen a time. Saknar också den gamla bloggvärlden, då jag absolut inte har youtube, och har fortfarande inte kommit in i instagram . Betalar räkningar via datorn och bloggar, resten har jag telefonen till.

Svar: Kul att du känner igen dig i mycket 😊
Evah Åberg

#2 - Silverblomma

Använder telefonen mest men datorn också ganska mycket då jag pluggar, ingen hit att försöka skriva 20 sidors tentor på mobilen..

Svar: Nej det förstår jag 😊
Evah Åberg

#3 - Boklysten

Instämmer med några punkter där, jag föredrar också att göra blogginlägg på datorn. Men ett par passar inte alls för mig - inte en chans att jag skulle dammsuga, det är makens ansvar.

Svar: Okej :) Här är det mest jag som dammsuger faktiskt
Evah Åberg

#4 - Hannas krypin

Jag dricker för mycket nocco.... Angående julklappar så har dottern redan börjat på sin önskelista. Det är skönt att vara ute i god tid. Jag bloggar aldrig via mobilen, tycker det är alldeles för jobbigt. Gillar inte riktigt blogg.se´s app. Älskar att kolla på serier, jag och Rickard har kollat på House, Åreakuten, Älska mig och så en gammal nittiotalsserie.

Svar: Jag gillar inte heller deras app, den är så krånglig tycker jag...
Evah Åberg

#5 - Therese Carlsson

Vad kul att få lära känna dig lite mer 😊 . Jag dricker hellre cola zero än pepsi Max Jag använder mest mobilen än datorn när jag bloggar 😊

Svar: Kul att du tycker det :)
Evah Åberg

#6 - ★Orsakullan som blev mamma vid 20 – Dalaliv, finporslin & pudelliv! ★

Kan känna igen det där med bloggandet, samtidigt så tror jag att folk som är kvar är dem som gediget gillat att skriva och det föredrar jag mot tidigare när det mest var en mening och sedan 1000 bilder.

Svar: Ja det håller jag med dig om :)
Evah Åberg