Idolbild

Vad fina ni är som skickar :) Men skicka gärna med en länk till eran blogg, bilddagbok eller något så jag får länka er också :)

#1 - Evalotta

Fast du och jag vet ju faktiskt inte exakt vad som har sagts och vad som stått i sms eller exakt vad som hänt och hur,vi vet ju bara vad andra säger,vilket kan vara vad som helst. Jag försvarar inte otrohet,jag tycker bara att alla kanske ska sluta lägga sig i detta. Skriva "vad de tycker" yadayada,hon är en tjej på 17 år som begått ett enooormt misstag. Har vi som inte ens känner henne rätten att döma för de?

Jag vet att du är en smart tjej och du gillar inte när folk dömer andra utan att känna dem,jag gillar det med dig,därför jag läser din blogg:) Men bara för att personer är offentliga så har ingen med deras privatliv att göra,ingen kan säga att det är "si eller så" för det vet inte vi. För i så fall skulle vi kunna trycka ner Hugo nu också,eftersom han varit otrogen i tidigare förhållanden,då är ju han likadan som Paow. Eftersom otrohet är fel.Det jag menar är bara att vi kanske inte ska uttala oss så mycket om personer vi inte känner i situationer vi inte vet något om.Inget illa menat mot dig! Vi tycker olika bara:)

#2 - Evalotta

Hahaha ja men det jag menar är bara att om det vore någon jag kände eller så,så skulle jag må piss över att alla måste skriva om det på nätet. Jag sa inte att hon inte varit otrogen,jag sa bara att jag inte tycker att vi har någon rätt att uttala oss alls,eftersom vi inte vet vad som är sant...ja förutom att hon knullat någon annan en kväll då. Jag tycker bara att man ska vara försiktig,det du skrev först om Paow,att du inte trodde att hon varit otrogen stämde ju inte. Det enda vi vet är att hon varit otrogen en kväll,och att hon var rädd att detta skulle komma ut. Vi vet ju inte hur alla partes förhållanden till varandra sätt ut. Kanske bara är jag som är en moraltant men jag gillar inte hur media hänger ut vanliga människor så fort det händer något... :( Otrohet händer VARJE dag hela tiden,nä det är inte okej men jag tycker inte att det är okej att vissa ska få mer skit för sina misstag bara för att de är offentliga personer än andra.Ha en bra dag!:)#3 - Evalotta

Enligt mig spelar det ingen roll att hon erkänt,jag veeeeet att hon gjort det och ja jag har hört telefonsamtalet,men jag anser fortfarande att omgivningen gör det svårare för de inblandade genom att spekulera,tycka till och skriva om det. Inget jag skulle önska om jag hamnade i liknande situation. Hon mår ju dåligt,han mår dåligt,varför måste fortsätta skriva om det,prata om det,ha det på msn startsida? Jag förstår mig bara inte på varför offentliga människor ska bli utsatta för så mycket,de är vanliga människor också...shit happens,hon har förlorat sin pojkvän (med all rätt) och det är ju ett kast hon får stå.Vi lär oss genom våra misstag!:)Jag vet hur det är att bli bedragen,har blivit det i tidigare förhållanden men fy det hade varit ännu mer hemsk om hela sverige hade "tyckt till" och pratat om det,obehagligt om inte annat då ingen känner en:(Jag säger inte att din åsikt är fel,jag bara talade om min fundering!:) Alla tycker vi olika:P