Vem tror hon att hon är?!
Jag är säker på att alla människor egentligen vill älska sig själva och respektera sig själva. Det är nog något som de flesta strävar efter, just för att alla vet att livet blir en smula enklare om man faktiskt gillar sig själv. 

Men något som är konstigt är detta med hur andra reagerar. När andra människor ser en person som har bra självkänsla och självförtroende, som är nöjd med sig själv och älskar sig själv så blir det istället tvärtom. Då säger de saker som: "vem tror hon att hon är?" eller: "hon är ju inte alls så snygg. Varför förstår hon inte det?" Varför är det bara vissa människor som ska vara nöjda med sig själva egentligen? Antagligen är det avundsjuka hos andra människor. Just för att de själva inte är nöjda, då måste de försöka trycka ned andra istället. För många gånger idag när man faktiskt är nöjd med sig själv, ja då ska man tryckas ned så man blir missnöjd istället, för att man är ju inte så snygg som man tror. (Enligt dessa människor.)

Hur kommer detta sig egentligen?
 
#1 - DIANA ÖSTERBERG

sv; tack :)
okej, härligt!

#2 - e v e l i n a

fin bild på er två! :)

#3 - Moa

SV: aa, samma här. gjort idag? :)

#4 - Följ vår resa från tankar till färdigt hus

Håller med dig! Hela världen säger emot sig själv hela tiden, man ska älska sig själv och vara nöjd med sig själv, men när man gör det så undrar människor hur man kan göra det :O