Jag är älskad av de bästa.
Jag tycker livet är så mycket mer värt än att gå och noja över saker. Jag vill inte gå och tänka på vad jag får och inte får äta. Jag vill inte tänka på att jag måste vara på ett speciellt sätt för att andra ska gilla det. Mitt liv är så mycket mer värt än att gå och tänka på detta, så tänker jag. Man lever en gång och då ska man också ta vara på det livet man har fått. Jag vet att jag duger som jag är och det räcker för mig.

Det är inget måste för mig att bli gillad av alla människor, för det är omöjligt. Så varför ska jag ens sukta efter det? Jag är älskad av de jag vill och behöver vara älskad av. Jag har min familj, mina vänner, min fästman och mina bloggläsare. Jag behöver inte anpassa mig efter hur några andra människor vill att jag ska vara. Mitt liv är mitt och det är jag som styr över det. 

Sukta inte efter att bli gillad av de människor som inte gillar dig för den du är, för du är värd så mycket mer! Gillar inte folk dig som just du är, så är det deras förlust, inte din. För du har vunnit när du kan stå kvar och bara vara dig själv, fast folk inte gillar dig. Du har fått en vinst när du känner att oavsett vad folk tycker så är du så jävla bra som du är! Vad du och dina nära och kära tycker är huvudsaken, skit i resten!
 
 
#1 - Anna

Sv: Ja, det var typiskt att det skulle regna. Jag hade velat haft de vattentäta kläderna ist. Men hade inte ork att byta om. Men det var skönt att gå i regnet ändå. :)

#2 - Följ vår resa från tankar till färdigt hus

Så bra åsikter!