Var realistisk (repost)

Många gånger sitter säkert tjejer och tittar på andra tjejer, som ser ut som bild nummer 6. De känner sig underlägnsa och får en dålig självkänsla för att de själva ser ut som bild nummer 1. Det de inte tänker på är ju faktiskt hur mycket det går att fejka med smink. De sitter och är avundsjuka på något som egentligen är fejkat, för när allt sminket försvinner från bild nummer 6 så ser hon exakt ut som på bild nummer 1. De sitter och jämför sig med något som är en illussion och inser inte att de är exakt lika vackra som tjejen de sitter och är avundsjuka på. Jag föredrar faktiskt bild nummer 1, då jag tycker att hennes naturliga skönhet kommer fram och man ser verkligen henne. Jag säger inte att hon är ful på bild nummer 6, absolut inte, bara att jag bättre gillar henne på bild nummer 1. 

Så försök tänka till, jämför dig inte med andra och särskilt inte med någon som har extremt mycket smink på sig. Vi är alla vackra och unika som vi är. Vi ska ta vara på det. Tänk logiskt och inse att alla andra är inte heller så perfekta. Det är inte bara du som ser ut som bild nummer 1 osminkad och ofixad, men vi måste förstå hur vackra vi faktiskt är. Var dig själv och sluta jämföra dig, du är bra exakt som du är! 
#1 - Ronja

Vilken skillnad på 1:an och 6:an, jätte viktigt att inte jämnföra sig med andra!

#2 - LIL' BABUSTYLE - Photographer with big dreams

Bra inlägg!

#3 - Isabelle Johansson

Riktigt fin blogg du har och roliga bilder :)

#4 - Pauline

tycker bild ett är lika fin och som du skriver så är ju det som är när sminket tas bort.

#5 - Sofie♥

Det är verkligen otroligt vad man kan göra med smink, och nu menar jag på både ett bra och dåligt sätt!

#6 - ☆Z I N J A☆

Bra inlägg!

#7 - milina.blogg.se

Superbra inlägg!

#8 - Boel

Föredrar också bild nummer 1 :)

SV: Jag med :DD

#9 - ohdarlingimsosensitive.blogg.se

Hej! Jag har behövt sätta lösenord på min blogg efter en incident (kommer skriva om den senare idag) så om du vill fortsätta följa mig så får du maila mig (anjolin@live.se) att du är du (din bloggadress) och be om lösenord. Jag kommer fortsätta följa dig om jag får?
Kram

#10 - Maja

Man kan göra så grymt mycket med smink men håller med dig, nr 1 är finare! :)

#11 - Henrietta Nylund

Det är faktiskt sjukt hur mycket smink kan göra! Det är ju så stor förändring mellan 1 och 6!

#12 - ♀ THE REVOLT ♀

Såå sant! smink kan göra sjukt mkt så man ska inte tillåta sig luras. Allt man ser är inte alltid som det är :)

Och håller med om att man bör förstå att man är fin som man är ^^

#13 - Anonym

bra inlägg!

#14 - Amanda♥

Vilken skillnad mellan bilderna!

#15 - Emelie

Har i så många år, tänkt att alla andra är så fina och att jag är så rent ut sagt ful.. Har liksom min accepterat mig själv och hur jag ser ut. Då man hade kasst självförtroende och allt men nu när jag väl har fått tillbaka det så blir jag nästan irriterad på mig själv när jag vet att man ska vara så nöjd över sig själv och kunna säga att man är fin och älska sig själv och sitt utseende. Och det är inte att vara ego, eller självisk på något viss. Man ska kunna älska sig själv och sitt utseende, man ska inte behöva hålla på och sminka sig bara för att vara snygg, man ska kunna vissa sig utan det och säga att man är fin och är nöjd med det utan att skämmas! kram på dig!

#16 - Emmy Lam

Jättebra inlägg! Helt rätt.

sv;
Tusen tack för omtanken! Det gick braa :)

#17 - annaterneborg.blogg.se

Det är verkligen sjukt hur mycket man kan förändra sitt utseende med lite smink.

#18 - Elin

Superbra skrivet! Håller med dig om att hon är finare på den första bilden, för då får man verkligen se hennes riktiga jag! :)

#19 - Fanny

Håller med dig det gäller att sluta jämnföra sig med andra hela tiden för vissa är otroliga på att sminka sig och alla modeller är photoshopade.

#20 - Klara Andersson

Bra ord! Sant vi alla är unika!

#21 - Sara

Det är helt galet att man kan göra så med smink ! Nu är jag otroligt nöjd med hur jag ser ut, men jag har aldrig jämfört mig med andra på bild då jag vet att det oftast är så här det är.

Tack för ett grymt inlägg :)

#22 - Patricia♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Det är helt sjukt hur mycket smink kan ändra utseendet på en person.

#23 - Amanda

Så bra skrivet!

#24 - Clin

Riktigt bra inlägg!!!