Måndagstipset #9

 

Idag vill jag tipsa er om något som ligger mig varmt om hjärtat, nämnligen kampen mot mobbning och kränkningar. Mobbning och kränkningar kan hända oss alla. Dig, mig, dina barn, dina syskon eller mina barn. Genom att hjälpa och stötta varandra kan vi minska risken för att detta händer och faktiskt förebygga detta. Inget barn ska behöva gå till skolan med magont. Inget barn ska behöva känna sig otryggt i sin egen skola. 

Stiftelsen Friends grundades 1997 och möter varje år 46 000 lärare, föräldrar och barn och utbildar dem kring hur de kan förebygga mobbning. Deras filosofi är att alla kan göra skillnad och att vi tillsammans stoppar mobbningen. De drivs helt utan statliga bidrag. Deras vision är att vi ska ha ett samhälle där alla får leva i trygghet och jämlikhet.

Som månadsgivare skänker du pengar varje månad till deras arbete via autogiro. Antingen ger du ditt medgivande för autogiro med hjälp av e-legitimation, eller så skickar de en autogiroanmälan och ett förfrankerat kuvert hem till dig. Om du väljer att bli månadsgivare hjälper du fler barn och unga att få en trygg uppväxt och en bra skolgång för det är tack vare oss som Friends kan fortsätta sitt arbete så var med du också för en tryggare vardag för alla!

Direktlänk för att bli månadsgivare.
#1 - Sofia - fotografier & psykisk ohälsa

Så himla viktigt!
sv: tack :D

Svar: Ja verkligen!
Evah Åberg

#2 - Skogsraah ☾

Så himla bra!

Svar: Tack!
Evah Åberg

#3 - Linda

bra skrivet!

Svar: Tack!
Evah Åberg

#4 - Amanda

skulle vilja göra det, me har inte råd :/

Svar: Vad tråkigt :/
Evah Åberg

#5 - Prietha

Så bra initiativ! <3

Svar: Tack!
Evah Åberg

#6 - Yohanna af Skovde

Jag har träffat hon som grundade Friends, vilken tjej det är alltså!

Svar: Häftigt :)
Evah Åberg

#7 - hjjonsson.blogg.se

Väldigt bra inlägg!

Svar: Tack!
Evah Åberg

#8 - Linn Strömberg

Men tusan! Är inte 18+ så kan nog inte skänka då :( Har för mig att autogiro inte fungerar om man är under 18. Vill ju så gärna! Får helt enkelt vänta ett par år. Får göra vad jag kan på annat sätt

Svar: Jaha okej :/
Evah Åberg

#9 - Pauline

så bra!!

Svar: Tack!
Evah Åberg