Läsarintervju #61 - Ellinor


Hej Ellinor! Vem är du och vad gör du om dagarna?
Jag heter Ellinor, är 25 år gammal och bor i Uppsala. Mina största intressen är rockabilly/pinupkulturen och fotografering. Vanligtvis jobbar jag som elevassistent/fritidsfröken på en skola men just nu är jag sjukskriven p.g.a att min vänsterhand läker efter en operation plus att jag inväntar en operation av högerhanden.

Vad får man se i din blogg?
I min blogg blandas inlägg om outfits, bilder från fotograferingar (där jag befinner mig både framför och bakom kameran) med glimtar ur min vardag, bilträffar och peppande citat. Allt med en touch av rockabilly/pinup!

Har du någon gång fått näthat på din blogg? - Om ja, hur hanterar du det?
Jag har aldrig upplevt näthat på bloggen. Jag har fått ett par kommentarer anonymt ang att inte ha strumpor till vissa outfits men inget mer än så. (Strumporna blev med på bilderna för att jag skulle ta på mig mina converse strax efter och inte ville gå barfota i dem. Jag hade inte tänkt att ha på mig dem inne, haha.) Jag svarade den ena med "Tack för din åsikt" och den andra med "Puss :)" då jag kände att det var lite töntigt att skriva anonymt och ang något så obetydligt som strumpor.

Vad skulle du vilja säga till dem som är osäkra gällande vikt och utseende?
Att skita i vad andra tycker. Alla kommer inte att älska hur du väljer att se ut eller vad du väljer att ha på dig men huvudsaken är att du känner dig bekväm. DU ska vara lycklig. DU ska trivas. DU ska vara nöjd med hur DU ser ut. Du ska INTE vara till lags för någon annan. Alla har olika smak och gillar olika saker så någon kommer alltid att ha en åsikt men ta det med en nypa salt eller ge dem en slängkyss bara för att jävlas.

Vad fotar du helst?
Jag fotar helst människor. Det är roligast för att man kan variera det i oändlighet.

Vad tror du är största orsaken till den psykiska ohälsan som bara växer?
Jag tror att det är stress och press från samhället och människor runt omkring. Att många tycker att det är svårt att stänga av och att man hela tiden måste prestera, se bra ut och "visaupp" ett bra liv. Folk borde stötta varandra i stället. Ge en klapp på axeln för minsta lilla. Uppmuntra istället för att trycka ner. Le mer åt varandra. Du kanske inte älskar allt med t.ex din kollega men uppmuntra och beröm det du finner bra! Finner du inget bra med någon eller tycker att någon borde bättra sig så ge konstruktiv kritik istället för att trycka ner någon och vara elak!

Har du någon förebild?
Nej, jag har faktiskt ingen förebild. Jag tänker mer att ser jag någon göra något jag inte gillar så ska jag inte göra samma sak. Visst finns det olika personer jag tycker gör bra saker ochså men det är ingen jag har som direkt förebild.

Vad föredrar du, glass eller godis?
Glass. Jag freakin' älskar glass!

Tack för alla svar! :) Ni hittar hennes blogg här.


#1 - Frida

Va kul att läsa :)

Svar: Kul att du tycker det :)
Evah Åberg

#2 - Johanna Utterberg

Kul med läsarintervju! :)

Svar: Kul att du tycker det :)
Evah Åberg

#3 - Gabriella

Så roligt inlägg!!

Svar: Kul att du gillar det :)
Evah Åberg

#4 - Sofia Werlin - mammalivet & hälsolivet

Skoj att läsa dina svar!
Svar; ja jätteskönt, hade inte fungerat annars här hemma.

Svar: Kul att du gillar hennes svar :)
Evah Åberg