Tävling - vinn armband från AldrigEnsam
 
 
Jag har nu fått chansen att lotta ut 5 stycken armband i silver från AldrigEnsam. Armbandet får man själv pärla ihop för att få rätt storlek på bandet och självklart följer alla delar man behöver och en instruktionslapp med i paketet. Många finner det rågivande och som en terapi att pärla så det kan hjälpa många att varva ned.

Aldrigensam är ett informationsprojekt som sprider kunskap och bryter tystnaden kring det tabubelagda ämnet psykisk ohälsa bland unga vuxna.

För att delta i tävlingen ska du svara på tre frågor i kommentarsfältet nedan, samt skriva din mejladress och ditt namn så jag kan nå dig om just du vinner.

1. Vem startade projektet AldrigEnsam?
2. Nämn tre stycken som är ambassadörer för AldrigEnsam.
3. Motivera varför just du ska vinna detta armband.

Tävlingen avslutas 6/9. Lycka till! PS. Alla kommentarer där folk deltar i tävlingen kommer publiceras i efterhand så ingen kan fuska. Så även om din kommentar inte godkänts än och syns offentligt så är du fortfarande med och tävlar.

Nu har jag avslutat tävlingen och vinnarna är Jessica, Ellen, Olof, Annika Nilsson och Jagoda. Ni har alla fått ett varsitt mejl och ni har helgen på er att svara, om ni inte har svarat innan söndag så kommer jag dra en ny vinnare. Grattis till vinsten och tack till alla som deltog! :)
#1 - Netti Starby

Så himla fint armband och jätte bra tävling! <3 Kramis

Svar: Tack så mycket!
Evah Åberg

#2 - Jessica

Jag vill vinna detta armband till min 13-åriga dotter som verkligen inte har det helt lätt. Hon brottas mellan att viljan att vara stor men ändå har behov av att ibland tas om hand och vara liten. Hon har det inte heller helt lätt i skolan. Kämpar mot utanförskap och mobbing. Jag vill verkligen att hon ska veta att hon aldrig är ensam. Hon har alltid oss och förhoppningsvis många fina kompisar framöver som verkligen ser till hennes fina inre (men självklart även hennes i mitt tycke vackra yttre).
Charlie Eriksson
Ambassadörer för projektet är underhållningsduon Filip Hammar & Fredrik Wikingsson, författaren och podcastprofilen Sigge Eklund, Youtubestjärnan Therese Lindgren, bloggerskan & entreprenören Michaela Forni, Rachel "Yoga Girl" Brathén, extremskidåkaren och bilfantasten Jon Olsson, Modebloggaren Viktor Frisk, författaren och föreläsaren Ann Heberlein, fotbollsstjärnan Olivia Schough, komikern Annika Andersson och f.d. höjdhopparen Linus Thörnblad.

#3 - Carro

Så fina! :)

Svar: Ja visst är de
Evah Åberg

#4 - Amanda

Så fin tanke och så fint projekt!

Svar: Ja visst är det
Evah Åberg

#5 - Frugan E

Hej! Är inte med i tävlingen men jag skrev om ditt inlägg på min blogg, hoppas det är ok ♥

Svar: Tusen tack för att du gjorde det :)
Evah Åberg

#6 - Jessica Högberg

Riktigt fin tävling

Svar: Tack så mycket
Evah Åberg

#7 - Linda

Åh, kul med tävling! Ska leta efter svaren!!

Svar: Gör det!
Evah Åberg

#8 - Abra

Jag är inte med i tävlingen för jag har redan ett sådant armband. Charlie är grym! Du med! Trevlig helg på dig ❤️

Svar: Tusen tack fina du :) <3
Evah Åberg

#9 - Ellen

1. Charlie Eriksson

2. Therese Lindgren, Rachel "Yoga girl" Brathén och Linus Thörnblad

3. Jag lider av psykisk ohälsa och håller just nu på att kämpa mig upp från ett återfall från den absolut lägsta botten. I samband med min psykiska ohälsa har jag fått upp ögonen för detta projekt och det får mig att inte känna mig lika ensam. Jag har länge velat köpa ett armband men aldrig gjort det just eftersom det är ett så känsligt ämne. Hade jag vunnit ett armband hade det förhoppningsvis motiverat mig till att våga bära det. Det hade varit ett steg på vägen både i min egen tillfrisknad och i kampen med att sprida kunskap och bryta tystnaden om detta tabubelagda ämne. Jag har en tatuering på min fot där det står "Du kan gå din egen väg" och det är den vägen jag kämpar för att ta mig tillbaka till och på den är jag aldrig ensam.

#10 - Anna Hansen

1. Charlie Eriksson

2. Filip och Fredrik, Therese Lindgren.

3. För att jag vill stödja människor med psykisk ohälsa. Jag vill kunna hjälpa mina medmänniskor och förstå mer.

#11 - Anna Hansen

Haha, glömde mailadressen. 😝

#12 - Jagoda

1. Charlie Eriksson
2. Viktor Frisk, Therese Lindgren, Sigge Eklund.
3. Jag tycker jag borde vinna detta fina armbandet för att kunna matcha den tillsammans med mina andra armband. (fuck cancer, suicide zero). Det blir en fin samling vilket väcker många frågor hos människor som ser - vänner, familj, mina patienter.


Hoppas jag vinner :D

#13 - Hanna

Charlie Eriksson grundade detta fina projekt.
Sigge Eklund, Jon Olsson och Michaela Forni är tre av flera ambassadörer.

Jag tycker detta är ett jättefint projekt och ett viktigt ämne att uppmärksamma. Därför skulle jag vilja pryda min handled med detta fina armband i ur och skur. Det påminner oss om att man aldrig är ensam. vilket det är enkelt att tro.

#14 - Armin

Hej,

Vilken fin tävling!

1. Vem startade projektet AldrigEnsam?
Svar: Charlie Eriksson
2. Nämn tre stycken som är ambassadörer för AldrigEnsam.
Svar: Viktor Andersson Frisk, Sigge Eklund och Jon Olsson
3. Motivera varför just du ska vinna detta armband.
Svar: Psykisk ohälsa är något som vi behöver ta på stort allvar, prata om och framför allt ta hand om varandra. Jag vill bära armbandet för att visa mitt stöd till dem som har/haft det svårt och sprida budskapet: du är aldrig ensam

#15 - Amanda

1. Charlie Eriksson
2. Viktor Frisk, Rachel "Yoga Girl" Brathén och Sigge Eklund.
3. Skulle så gärna vilja ha en sån då jag har levt med många personer som har psykisk ohälsa runt mig!

#16 - Olof

Hej! Mina tävlingssvar:
Fråga 1: Charlie Eriksson
Fråga 2: Filip Hammar, Fredrik Wikingsson, Sigge Eklund
Motivering:
Detta armband är väldigt fint och bra,
ett sådant skulle jag gärna vilja ha.
Då kan jag sitta och fixa och pyssla,
fint resultat blir det nog efter sådan syssla!

#17 - Lina

Charlie Eriksson
FILIP HAMMAR & FREDRIK WIKINGSSON, Sigge Eklund
Önskar vinna ett armband då jag i stunder behöver påminna mig om att jag inte är ensam o ensam inte är starkast! Livlianlina@hotmail.com

#18 - Annika Nilsson

Fin tävling!
Svar:
1) Charlie Eriksson
2) Annika Andersson, Linus Thörnblad, Viktor Frisk
3) Underbart armband med viktigt budskap! Jag vill vinna detta armband för att ge det till min vän som kämpar med psykisk ohälsa. Hon är den finaste vännen man kan ha - men har inte det så lätt och hon behöver veta att det verkligen är sant - hon är aldrig ensam!

#19 - Anna ML Holm

1. Charlie Eriksson
2. Filip & Fredrik och Therese Lindgren.
3. För att jag äntligen, efter lite mer än ett år av depression äntligen tagit kontakt med vården för att få psykologisk hjälp.