Årsresumé - 2017
Oj, vad detta året gått fort... Det är liksom redan nyårsafton, alltså sista dagen år 2017. Vart har året tagit vägen?! Det här året har det hänt så otroligt mycket för mig, både bra och dåliga saker. Det har varit ett väldigt bra år, men det har också varit ett väldigt jobbigt år med många ledsamma stunder. Jag tänkte lista lite av vad som hänt under året, både bra och dåliga saker.

Året började med att jag var jätteförkyld, men redan några dagar in på året repostade nyheter24 en artikel jag hade skrivit förra året och den nådde ut till hela 131 000 människor och fick över 300 delningar!! Detta var jättestort för mig när min bloggchef skickade denna print till mig.

 
♦ Jag har bråkat jättemycket med psykatrin och bytt terapeut flera gånger. Började i början av året hos en KBT-terapeut som inte alls var bra utan som faktiskt tryckte ned mig väldigt mycket och när jag slutade hos henne var jag utan terapi i flera månader.  I oktober fick jag dock en ny terapeut som är jättebra och hon vet verkligen vad jag behöver!

♦ Jag träffade min underbara pojkvän i juni efter att ha skrivit en rolig status på facebook. Den 31/5 fick vi kontakt, den 2/6 träffades vi för första gången och den 21/6 blev vi ett par. ♥ 

♦ Det var en väldigt händelsrik helg när jag och Dennis träffades första gången för dagen efter fick jag veta att min bästa vän som jag hade i tonåren hade blivit mördad i sitt hem. Jag kunde inte sluta gråta och fast att jag och Dennis bara hade träffats en gång hängde han med mig för att lägga blommor utanför hennes dörr... 

♦ I juli fick jag även medverka i vår lokaltidning som heter Värmlands Folkblad (VF). De hade fått syn på min blogg och kontaktade mig för att göra ett mittenuppslag med mig och det var bland det roligaste jag har fått vara med om. Att bli fotograferad och även att få vara på löpsedeln var helt fantastiskt!

♦ I augusti kontaktade även P4 Värmland mig för att intervjua mig i radio om min psykiska ohälsa. Det var första gången jag fick komma till en radiostudio och delta för tidigare har jag bara medverkat via telefon. Det var så otroligt roligt och att få höra sig själv på radion var otroligt kul. Jag hör fortfarande delar av min intervju i reklampauserna som P4 har och jag blir lika glad varje gång!

 
♦ Jag har fått bo på hotell och se hockey med min underbara pojkvän. Vi båda håller ju på frölunda och har ett gemensamt hockeyintresse så vi har varit ned och träffat alla spelarna och jag fick även ta bild med Roger Rönnberg som är tränare för frölunda. Ibland har vi även tagit in på hotell eftersom vi har 23 mil enkel resa till Göteborg.

♦ Jag har lärt mig så enormt mycket om mig själv. Jag har verkligen utvecklats som person och kommit riktigt långt med min psykiska hälsa. Jag märker verkligen att det går framåt för varje år och jag lär mig mer och mer att hantera min ångest.

♦ Anna och Tobias gifte sig och deras bröllop var helt magiskt. Jag hade faktiskt aldrig varit på ett bröllop innan men det var så fint och jag längtar verkligen efter att själv få gifta mig!

♦ Jag, Anna och Carola var även iväg och såg Arvingarna spela i Skruvstadsparken. Vi fick även ta bild med dem vilket var helt fantastiskt. Jag har älskat deras musik så länge, så att få träffa dem och ta bild var en dröm som gick i uppfyllelse!

Jag hade även en helt fantastisk födelsedag när jag fyllde 26 år i juni. Fick så många fina presenter och blommor och hade verkligen en superbra dag med mycket skratt, musik och glädje!♦ Jag fick även träffa Gustav och Johanna på Säfflemarknad. De driver en youtubekanal! :)

♦ Hade en jättebra julafton med nära och kära och det var min första jul med min pojkvän Dennis!


♦ Fick också reda på på julafton att jag ska bli moster. Anna och Tobias ska ha barn! :)

♦ Tidigare under året deltog jag i direktsänd radio, nämligen Karlavagnen i P4 som pratade om psykisk ohälsa, så jag fick prata med Sanna Lundell. Kände mig så tuff som vågade!#1 - Lars Gustafsson

Gott nytt år Eva. Nästa år slår du ditt otroliga detta år

Svar: Det hoppas jag :)
Evah Åberg

#2 - Jessica Högberg

Vilket fint år du haft, 2018 blir minst lika bra tycker jag att vi bestämmer=)
Gott Nytt År!!

Svar: Det tycker jag med :)
Evah Åberg

#3 - Netti Starby

Så himla kul att du träffade din pojkvän och kan du inte visa det roliga som du skrev på Facebook? Gott nytt år! <3 Kramis

Svar: Tyvärr finns inte inlägget kvar, men skrev något i stil med: "Sen pappa lärde mig hålla på frölunda så kan jag inte ens tänka mig att träffa någon som inte håller på frölunda." och så fick vi kontakt :) <3
Evah Åberg

#4 - Maria

Usch vad hemskt med din kompis :(
Annars ser ditt 2017 ut att ha varit ett riktigt bra år!
Gott Nytt År!

Svar: Ja det var väldigt hemskt :/
Evah Åberg

#5 - Linda

Gott nytt år :-)

Svar: Tack detsamma :)
Evah Åberg

#6 - Pauline Hurtig

kul att du synts i media så mycket :) och grattis till att du ska bli moster :D

Svar: Tack så mycket :)
Evah Åberg

#7 - Boel

Kul att läsa om ditt år :D

Svar: Kul att du tycker det :)
Evah Åberg

#8 - Annika

Vad tråkigt med din vän, vad spännande att få vara med i radio och tidning.Sköt om dig. Kram.

Svar: Ja det var väldigt jobbigt faktiskt :/
Evah Åberg

#9 - Gabriella

Åh så mycket du varit med om, roligt att ta del av!!

Svar: Kul att du tycker det :)
Evah Åberg

#10 - ullie

hi hi skrattar lite när man tänker på sin egna lilla pytte blogg med några läsare men ja ja skeiver inte om ohälsa o sänt det är ju viktigt o du har en fin bra blogg skoj
grattis till allt det är du värd. <3
gott nytt år 2018 kram kram

Svar: Tack så mycket :) <3
Evah Åberg