Tävling - vinn ett självhjälpsprogram
 

Egentligen skulle jag bara vilja lotta ut dessa program, men på grund av lagen kring lotterier måste jag därför tävla ut dessa program. Jag har fått möjlighet att tävla ut 6 stycken självhjälpsprogram hos www.ablessterapionline.se.

Abless vill underlätta möjligheten att få stöd och samtalsterapi hemifrån eller kanske på lunchrasten. Önskan om att få vara anonym och slippa kommentarer i en journal är möjlig. Slippa långa vårdköer, obegripliga vårdkedjor och svårigheter med att få psykologisk hjälp. Oftast får man vänta länge och försöka förklara sina problem (som man kanske inte ens förstår själv) för olika vårdinstanser innan man hamnar rätt - om man hamnar rätt. På Abless kan du få kontakt med en samtalsterapeut redan idag. Du kan få tala med en samtalsterapeut genom webcam, chat eller telefon. Abless har även omfattande 10 veckors program. De grundar sig på evidensbaserad fakta med en stomme av KBT och ACT och berör många delar inom ämnet.


Abless är nystartat och söker efter personer som vill prova på deras 10 veckors program. Därför ger Abless bort 3st program inom ångest och 3st program inom stress. Övriga betalar endast 499kr för ett program (ordinare pris är 1450kr).  Dels för att få feedback över programmen, dels för att prova på utformning och mailkontakt.


När man går ett program får man ett nytt avsnitt via mail 1 gång i veckan under 10 veckor. Man kan vara helt anonym om man vill. I varje avsnitt finns fakta och olika uppgifter. När veckan gått mailar man tillbaka uppgifterna man gjort till sin samtalsterapeut som ger feedback på dem och skickar nästa veckas avsnitt. Det är inget måste att skicka in uppgifterna, men det rekommenderas om man vill ha feedback. Hur mycket tid man vill lägga ner på uppgifterna är frivilligt och kan variera från vecka till vecka. Forskning visar att terapi online är lika effektfullt som på en mottagning.Tävlingsregler:

• Skriv en kommentar med vilket program du vill vinna och varför just Du behöver detta program.
• Bifoga din mejladress i rutan e-postadress så jag kan kontakta dig om du vinner. Din mejl publiceras ej.

Tävlingen avslutas den 14/7.

TÄVLINGEN ÄR NU AVSLUTAD OCH VINNARNA ÄR KONTAKTADE VIA MEJL!
#1 - Abra

Fantastiskt intiativ. <3

Svar: Tack så mycket :) <3
Evah Åberg

#2 - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Hoppas många tar och tävlar :)

Svar: Hoppas jag med :)
Evah Åberg

#3 - Jessica Högberg

Om du tror att något av dem fungerar på spelberoende (skapar både stress och svår ångest) där det gått så långt som till skilsmässa skulle jag vilja vinna till min bästa kompis snart exman... mctrollet@hotmail.com <3

Svar: Tack för att du är med och tävlar. Lycka till!
Evah Åberg

#4 - Pia Widlund

Stressprogrammet kanske skulle vara bra för mig, just för att jag inte tycker att jag är stressad! Kram

Svar: Tack för att du är med och tävlar. Lycka till!
Evah Åberg

#5 - lars-erik

fantastiskt initiativ av dig vännen

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#6 - Janelle hellström

Önskar vinna mot ångest då jag lider sb grov ångest och har testat det möjliga ❤️ Skulle bli så glad. Min Mail är
Janellehellstrom@outlook.com

Svar: Vad kul att du är med och tävlar! Lycka till. <3
Evah Åberg

#7 - Anonym

Jag vill vinna för stress. Jag stressar så mycket på jobbet, vardag och även lediga dagar.. min pojkvän tycker det är jobbigt för jag stressar upp honom. Mina barn får även se den stressiga mamman mer den avkopplande mamman.

Bloodsband@live.se :)

Svar: Tack för att du deltar i tävlingen. Lycka till!
Evah Åberg

#8 - Amanda Persson

gärna programmet mot ångest :)

Svar: Du glömde att motivera varför just Du ska vinna :)
Evah Åberg

#9 - Cecilia Hansen

Jag vill vara med och tävla om programmet mot ångest med motiveringen att jag inte får beviljat fler psykoterapitimmar, har fått maxantal men har mycket kvar att jobba med.

Svar: Tack för att du är med och tävlar. Lycka till!
Evah Åberg

#10 - Marie T

Bästa tävlingen! Jag har diagnosen generellt ångestsyndrom och vill lära mig hantera ångesten så att den inte tar över och begränsar mig. Därför skulle ångest-terapiprogrammet passa mig. Kärlrek till er alla och håller tummarna ❤

Svar: Tack för att du är med och deltar i tävlingen. Lycka till!
Evah Åberg

#11 - Amanda

Jag f¨år ofta ångest över jättesmå saker och det kan ta hela min energi. Skulle vilja vinna den mot ångest.

Svar: Tack för att du är med och deltar! Lycka till
Evah Åberg

#12 - Anna N

Stressprogrammet skulle jag behöva får att få en mer harmonisk tillvaro!

Svar: Tack för att du är med och tävlar! Lycka till
Evah Åberg

#13 - Anonym

Hej! Vilken fantastisk tävling!
Jag önskar vinna programmet mot stress då jag är en läkarstudent som för tillfället även har två jobb. Jag är en högpresterande person och har därför svårt att slappna av och tänker ofta på hur jag kan påverka framtiden. Dessvärre har jag även en bakgrund med depression sen barnsben som jag behandlar med läkemedel nu, och tidigare har jag även varit sjukskriven pga utmattning. Jag förstår att jag måste kunna ta hand om mig själv innan jag kan ta hand om andra och hoppas på att terapi kan vara ett bra steg i rätt riktning. Då jag har ont om tid skulle en internetbehandling verkligen passa mig perfekt. Alla har rätt till god hälsa, vilket gör mig så himla glad över denna möjlighet!

Svar: Kul att du är med och tävlar. Lycka till <3
Evah Åberg

#14 - Wilma

Hej! Väldigt fint erbjudande av dig och Abless <3 Jag hade velat vinna programmet inom ångest eftersom att jag varje dag kämpar emot min ångest (GAD) som jag nyss blivit diagnostiserad med. Diagnosen har jag nog haft länge bl.a pga mobbning sedan 4:an. Jag är bara 16 år gammal. Denna kamp är viktig för min familj, min pojkvän, folk i min omgivning och inte minst mig själv. För att hantera skolan, för min framtid. Jag har så mycket jag vill göra men ångesten är så påfrestande. Min drivkraft är att bli frisk, att få slippa tänka katastroftankar och att alltid undra när ångesten slår till igen. Jag ska till vårdcentralen men vem vet när jag får hjälp - och om den ens hjälper? Därför hade jag uppskattat detta program något enormt. Tack.

Svar: Tack för att du är med och tävlar. Lycka till <3
Evah Åberg

#15 - Wilma

min mail är wilmageraldsson@gmail.com