Julmusik och planer för framtiden

Hej alla fina läsare där ute! Hoppas det är bra med er!
Det var ett tag sen jag uppdaterade nu. Tiden verkligen springer iväg ibland när man har mycket att göra. Jag har inte sovit så mycket inatt. Somnade vid 01.30 tror jag och vaknade 04.45 så det blev inte många timmar tyvärr. Men ändå känner jag mig ganska pigg faktiskt så jag lyssnar på julmusik och planerar framtiden. Jag älskar julmusik och julen så det är något som gör mig extremt glad! Längtar du till julen?

Det kommer bli ganska stora förändringar i mitt liv framöver. Alltså positiva förändringar men jag kommer inte berätta så mycket mer än förrän det är helt klart. Därför vet jag inte riktigt hur min uppdatering kommer se ut för tillfället. Just nu är bloggen inte det jag prioriterar, men om jag orkar och vill så kommer jag självklart uppdatera. Men som sagt så kommer ni få veta min nyhet framöver i alla fall. 😊

Jag har en hel del kommentarer att svara på så om du inte fått svar på din kommentar som du skrivit för ett tag sen eller ser den så är det för att jag inte hunnit läsa än. Men jag läser och svarar så fort jag hinner! Men nu ska jag fortsätta planera så hörs vi när vi hörs helt enkelt! Kram kram.

#1 - josephiinee.blogg.se

Härligt när man ser fram emot något! Jag har inget emot julen men de är inget jag längtar till. Däremot längtar jag till vintern och snö, tycker det är så mysigt när det snöar :)

Svar: Ja snö är mysigt :)
Evah Åberg

#2 - Anonym

grattis

Svar: Tack! :) Kommer berätta nyheten framöver!
Evah Åberg

#3 - Anna Hansen

Vackra Evah! Jag är så glad för din skull. Ta den paus du behöver med bloggen. ❤️

Svar: Tack kära syster <3
Evah Åberg

#4 - bylisa.se

Va spännande att höra vad det är för nytt på gång! :)

Svar: Ja det är jättekul :)
Evah Åberg

#5 - Pauline Hurtig

så jobbigt att sova lite, men spännade med förändring :)

Svar: Jaa verkligen :)
Evah Åberg

#6 - Anna

Jag älskar också julen. Känner att det börjar bli dags att förbereda lite inför det nu :)

Svar: Ja det är så mysigt :)
Evah Åberg