Jag har kommit längre än vad jag trott

De senaste dagarna har jag tänkt mycket på mitt liv. På mina drömmar och mål. På vad jag uppfyllt i livet. Jag har insett att jag har lyckats med så mycket mer än vad jag egentligen kunnat tro.

Jag kanske aldrig fick den där bloggen med stor följarskala. Jag blev inte stor på instagram. Men genom åren har jag ändå lyckats få mina texter publicerade i flera olika tidningar. Jag har lyckats få intervjuer i flera tidningar och i radio. Så även om jag aldrig fick den där stora bloggen som jag en gång drömde om så har jag ändå uppnått mina mål, fast på ett annat sätt. Jag har inte engagerat mig så mycket i mitt skrivande det sista året, men en dag hoppas jag på att vara tillbaka med mina texter och få dem publicerade på olika ställen igen, för skrivandet betyder mycket för mig.

Jag har också uppfyllt mina drömmar med körkort, bil, sambo, hus och barn då Bullen ligger i min mage just nu. Jag har alltid varit målmedveten och alltid vetat hur jag vill att mitt liv ska se ut, men de där tuffa dagarna när ångesten varit stor har det varit svårt att fortsätta kämpa och tro på att jag kan komma dit. Jag har så otroligt mycket att vara glad för och jag har verkligen kämpat mig hit på olika sätt!

Just nu går jag igenom det allra största som kan hända mig, att bära ett barn och även om det har varit tufft i början med illamående och trötthet så är det helt fantastiskt och jag är så glad över att jag fick denna möjligheten! Jag är också så otroligt glad för alla mina följare som fortsätter titta in här, trots dålig uppdatering ett tag. Ni betyder otroligt mycket för mig. ❤