Några underbara semesterdagar

Hej på er! Gud vad längesen jag uppdaterade. Jag har varit så trött sista tiden och verkligen knappt öppnat datorn. Men nu tänkte jag berätta lite om de senaste dagarna som gått.

I torsdags förra veckan så åkte jag och Dennis ned till Skåne för att bo hos hans bror med familj några dagar. Vi stannade först till i Varberg där mina föräldrar och ena syster campar och hälsade på en sväng. När vi kom till Skåne blev det pizza och chill på deras altan.
Fredagen var det dags för att åka till Falkenberg nämligen till Vallarna för att se Stulen kärlek med Stefan och Krister. Det är en föreställning som gjordes redan 2005 som jag totalt älskar, men nu har de förnyat den lite och det var så kul! Det var verkligen en dröm som gick i uppfyllelse att komma dit då jag älskat Stefan och Krister så länge jag kan minnas och att se dem på deras hemmaplan var magiskt.

Efter föreställningen var slut åkte vi tillbaka till Skåne och var där fram till söndagen då det bar av först till Gekås i Ullared. Jag har aldrig varit där innan. Vi hade inte direkt något mål med att åka dit utan ville mest checka läget. Vi köpte lite smått och gott och kommer åka tillbaka framöver igen för nu har vi ju båda varit där och vet utbudet så att säga. När vi var klara på Gekås åkte vi igen till mina föräldrar i Varberg och åt mat med dem. Vi hade nämligen bokat rum på Varbergs kusthotell över natten och wow, vilket ställe!

Sängen var helt fantastisk. Hela hotellet var så himla mysigt och låg precis vid havet. Det är också ett spa men vi bokade inga behandlingar dock. Detta var nog det bästa hotell jag varit på faktiskt och jag vill så gärna tillbaka igen! Det kändes otroligt jobbigt att åka därifrån då jag trivdes så otroligt bra och verkligen kände mig utvilad efter en natt där. Har varit några underbara dagar trots att jag är otroligt trött hela tiden och jag har fått uppleva så mycket nya roliga saker som jag vill göra igen!

Har ni haft det bra? Berätta gärna i kommentarerna!