Viktigt med förvaring i badrummet

Detta inlägg är i samarbete med Badshop

När vi flyttade till huset så blev jag så imponerad av badrummet. Inte för att det är jättefint i dagsläget, men det finns stor potential här känner jag. Vi har ju planer på att renovera det i framtiden. Fixa kakel, lägga nytt golv och göra om allt men det kommer ju så klart dröja ett tag innan vi kan göra det. Så till att börja med ska vi måla om skåpen till vitt och byta ut handfatet till ett vitt. Jag älskar att badrummet är stort och att det finns en stor bänk. Det gör det hela så mycket enklare när man bor ihop med någon och ska bilda familj.

För mig är det också viktigt att det finns mycket förvaring så därför kommer vi fortsätta att ha många badrumsskåp även när vi renoverar. Det finns ju så mycket fina skåp att välja på idag och jag är säker på att badrummet kommer bli superbra när vi är klara.

Att det finns projekt när man flyttar till hus är bara roligt tycker jag för då får man sätta sin egen prägel på huset. Även om det så klart kostar pengar och tid så blir det charmigare när man får göra något till sitt eget. Det var både jag och min sambo överens om att vi vill kunna fixa och dona själva hemma, för det är ju faktiskt något speciellt med det. Jag ser verkligen fram emot att få fixa badrummet så som vi vill ha det!