Viktigt med förvaring i badrummet

Detta inlägg är i samarbete med Badshop

När vi flyttade till huset så blev jag så imponerad av badrummet. Inte för att det är jättefint i dagsläget, men det finns stor potential här känner jag. Vi har ju planer på att renovera det i framtiden. Fixa kakel, lägga nytt golv och göra om allt men det kommer ju så klart dröja ett tag innan vi kan göra det. Så till att börja med ska vi måla om skåpen till vitt och byta ut handfatet till ett vitt. Jag älskar att badrummet är stort och att det finns en stor bänk. Det gör det hela så mycket enklare när man bor ihop med någon och ska bilda familj.

För mig är det också viktigt att det finns mycket förvaring så därför kommer vi fortsätta att ha många badrumsskåp även när vi renoverar. Det finns ju så mycket fina skåp att välja på idag och jag är säker på att badrummet kommer bli superbra när vi är klara.

Att det finns projekt när man flyttar till hus är bara roligt tycker jag för då får man sätta sin egen prägel på huset. Även om det så klart kostar pengar och tid så blir det charmigare när man får göra något till sitt eget. Det var både jag och min sambo överens om att vi vill kunna fixa och dona själva hemma, för det är ju faktiskt något speciellt med det. Jag ser verkligen fram emot att få fixa badrummet så som vi vill ha det!

 
#1 - Bunny Therése

Ser fram emot att renovera vårt badrum också, men det blir nog det sista vi gör eftersom det fortfarande är funktionsdugligt och helt och rent. Men om några år så! :D

Svar: Förstår det :)
Evah Åberg

#2 - Malin

Förstår verkligen vad du menar! Fantastiskt ju :D

Svar: Jaa :)
Evah Åberg

#3 - Kamilla

Där har ni ju verkligen mkt skåp och förvaring vilket ofta är snålt med. Badrum är kul att göra om men ack vad dyrt det ofta blir.

Svar: Ja jag är så nöjd med alla skåp!
Evah Åberg

#4 - Emma Engström

Att göra det till sitt eget är ju något extra och lite kul! :D

Svar: Ja verkligen :)
Evah Åberg

#5 - annika eriksson

Vilket fint badrum ni har.

Svar: Tack så mycket :)
Evah Åberg

#6 - MADDISENJ.SE - mode och föräldraskap

Wow så mycket förvaring, så himla bra! Det kan jag sakna lite då vi har ett litet badrum och just nu har vi skötbordet i badrummet. När lillan slutar med blöjor ska vi ställa in ett högskåp eller liknande så vi får lite mer förvaring!

Svar: Förvaring kan man inte få för mycket av!
Evah Åberg

#7 - Flisan

Fint :)

Svar: Tack :)
Evah Åberg

#8 - Åke

Ja det är skönt med ett stort badrum. Jag läste någonstans att man tillbringade rätt stor tid av sitt liv just i ett badrum (om man slår ihop den tiden) Räkna ut på skoj själv får du se. Ponera att du är i badrummet en timme / dag x 365 x år... Därav byggde / ritade jag själv ett stort när jag byggde. Jag flyttade till vår sommarstuga 96, och badrummet lade jag ner ofantligt mycket tid på och det var det rummet som blev klart sist också. Jag har en bild med på mitt sista inlägg om en av de blom buketter som var plockade i helgen... det är inte bara min livskamrat som plockar ska du veta. Jag har samlat på mig massa bilder under årets olika blommor som växer ute i moder natur, så snart kommer ett hopklipp i en film. Så mycket älskar jag mitt badrum efter 20 år. Mina favoritblommor är, blåsippa, vitsippa och kabbeleka. Men såklart klöver eller när Syréns doft slår emot när man kliver in på morgonen... På vintern är det naturligvis lite snålt...

Svar: Ja man tillbringar verkligen mycket tid på toaletten. Jag tycker det är ett lika viktigt rum som de andra i huset för man ska trivas även där :)
Evah Åberg

#9 - blondina

Längtar tills vi flyttar känns som hur vi än förvarar och städar så ser de ut som skit men de är för att ingen av oss trivs i den här lägenheten hahah xD Fint du har de gumman :D

Svar: Tack så mycket :)
Evah Åberg

#10 - Jessica Högberg

Oj så mycket skåp, underbart! Blir fint u vitt, enkel och billig renovering😁

Svar: Ja jag älskar mycket skåp :)
Evah Åberg