En sämre dag

Igår och idag har det faktiskt varit väldigt jobbiga dagar för mig. Jag har inte känt mig särskilt pigg, haft svårt för att andas och bara känt mig väldigt ledsen. En av anledningarna att jag mår som jag mår är min medicin. Jag opererade ju bort min sköldkörtel när jag var 11 år på grund av hypertyreos (överskott av sköldkörtelhormon) så sen dess äter jag medicin på livstid. Mina sköldkörtelprover låg inte bra så jag har fått höja dosen och det tar ju ett tag innan kroppen tar till sig den nya dosen. I och med att jag inte har någon sköldkörtel så är medicinen livsviktig för mig och jag skulle inte överleva utan den. Men det blir nog bättre ju mer tiden går så kroppen får vänja sig vid den nya dosen.

Men det finns också en del jobbiga tankar som snurrar i mitt huvud. Jag märker sådan stor skillnad på mitt följarantal sen jag blev sambo och köpte hus. Här på bloggen har det inte påverkats så mycket, men på instagram och facebook så har jag mist både följare och vänner, vilket känns väldigt tråkigt faktiskt. Jag har mist ca 18 följare på instagram och säkert lika många vänner på facebook sista tiden och jag förstår inte riktigt varför egentligen.

Jag mår mycket bättre från min psykiska ohälsa nu för tiden, men mitt liv har inte blivit perfekt sen jag flyttade. Jag har fortfarande dåliga dagar, ångesten finns där ibland fortfarande. Jag känner mig rädd, värdelös och sämst vissa dagar. Jag är egentligen samma Evah som innan jag flyttade, men med lite fler bättre dagar och att jag blivit lite modigare. Men ibland känns det bara som vissa människor inte unnar en lycka för de inlägg som oftast får mest klick är de inlägg där jag skrivit om att jag inte mår så bra.

Och jag vill att du som följer mig verkligen ska förstå att mitt liv inte blivit en dans på rosor för att jag flyttat och börjar uppnå mina mål, för så är inte fallet. Jag skriver inte lika mycket om psykisk ohälsa för tillfället för att jag inte mår lika dåligt längre, men den försvinner ju inte bara sådär. Just nu känner jag bara inte för att uppdatera så mycket om psykisk ohälsa, men det går ju också i perioder. Men jag är säker på att jag kommer fortsätta skriva om psykisk ohälsa, dåliga dagar och så vidare men kanske inte lika ofta som innan. Som sagt så är det mycket tankar som snurrar i mitt huvud just nu, men förhoppningsvis är det en bättre dag imorgon!

 
Dennis försökte pigga upp mig lite förut och gav mig detta meddelandet på mattan i sovrummet haha. Lite annorlunda men såå gulligt! ❤