6 månader sen vi flyttade in

Imorgon (alltså den 30/5) så är det 6 månader sen jag och Dennis fick nycklarna till vårt hus. Det var den 30/11-2018 som vi hämtade nycklarna och började köra mina grejer från Grums.

Hela husidén började med att jag såg ett hus på hemnet som var till salu och skrev till Dennis och frågade om vi skulle åka iväg och kollade på det, mest på skämt men det låg ändå lite allvar i det. Vi bokade visning men tyvärr kom det andra hinder i vägen och vi kom aldrig iväg på den visningen. Sen fick jag syn på det här huset och vi kände att vi nu verkligen var inne på idén om att bli sambos och köpa hus så vi bestämde oss på riktigt att nu är det dags.

Direkt vi kom hit och parkerade bilen utanför så kände jag: WOW! Det var mycket finare än vad jag trodde. Mäklaren kom och vi fick gå in. Dennis och jag fick gå runt själva och titta runt. Vi såg givetvis att det är lite småfix men började med en gång planera hur vi skulle möblera. Det var verkligen en fantastisk känsla att komma in här första gången. Sen åkte vi hem och satt i flera dagar och planerade. Vi ville så gärna ha detta huset för det kändes så rätt.

Vi bestämde oss för att lägga ett bud och strax därefter kom det en budgivare till. Det bollades fram och tillbaka några gånger. Ögonblicket där jag fick ett sms om att budgivare två dragit sig ur så ville jag bara hoppa av glädje, huset var alltså vårt nu. Även fast jag hade 8 mil hit från mig så åkte jag hit bara för att titta på huset utifrån innan vi fick nycklarna. Nu har vi alltså bott här i 6 månader redan och jag trivs otroligt bra! Tänk att det här är vårt och att jag får dela detta med dig, min andra hälft. Jag är så tacksam och stolt!

 
Den här bilden togs strax efter att vi hade flyttat in. Jultomten hänger på skorstenen för vi båda var nog med att det skulle julpyntas trots att vi var nyinflyttade. 😃