6 månader sen vi flyttade in

Imorgon (alltså den 30/5) så är det 6 månader sen jag och Dennis fick nycklarna till vårt hus. Det var den 30/11-2018 som vi hämtade nycklarna och började köra mina grejer från Grums.

Hela husidén började med att jag såg ett hus på hemnet som var till salu och skrev till Dennis och frågade om vi skulle åka iväg och kollade på det, mest på skämt men det låg ändå lite allvar i det. Vi bokade visning men tyvärr kom det andra hinder i vägen och vi kom aldrig iväg på den visningen. Sen fick jag syn på det här huset och vi kände att vi nu verkligen var inne på idén om att bli sambos och köpa hus så vi bestämde oss på riktigt att nu är det dags.

Direkt vi kom hit och parkerade bilen utanför så kände jag: WOW! Det var mycket finare än vad jag trodde. Mäklaren kom och vi fick gå in. Dennis och jag fick gå runt själva och titta runt. Vi såg givetvis att det är lite småfix men började med en gång planera hur vi skulle möblera. Det var verkligen en fantastisk känsla att komma in här första gången. Sen åkte vi hem och satt i flera dagar och planerade. Vi ville så gärna ha detta huset för det kändes så rätt.

Vi bestämde oss för att lägga ett bud och strax därefter kom det en budgivare till. Det bollades fram och tillbaka några gånger. Ögonblicket där jag fick ett sms om att budgivare två dragit sig ur så ville jag bara hoppa av glädje, huset var alltså vårt nu. Även fast jag hade 8 mil hit från mig så åkte jag hit bara för att titta på huset utifrån innan vi fick nycklarna. Nu har vi alltså bott här i 6 månader redan och jag trivs otroligt bra! Tänk att det här är vårt och att jag får dela detta med dig, min andra hälft. Jag är så tacksam och stolt!

 
Den här bilden togs strax efter att vi hade flyttat in. Jultomten hänger på skorstenen för vi båda var nog med att det skulle julpyntas trots att vi var nyinflyttade. 😃
#1 - Fru Elversson

Så glad för eran skull att ni hittade huset ni verkligen ville ha! Brukar vara svårt att hitta bara sådär annars ju :) Dem säger ju att ett hem blir aldrig 100% färdigt haha! Så ingen stress med det ;) Grattis till era 6 månader i nya boendet! Är det något i huset ni vill göra om? (svara gärna som kommentar hos mig, missar så lätt annars) Kram <3

Svar: Tack fina du <3 Haha ja så är det ju. Vi ska bygga en altan på baksidan och en på framsidan. Vi ska bygga upp en vägg i ett större rum så vi får två rum. Idag har vi det avskärmat med garderober bara. Vi ska renovera källaren lite och sen är det ju lite vanligt fix med att måla om och tapetsera om. :) <3
Evah Åberg

#2 - Moa Larsson

Är så kär i sådan här typ av läsning, det låter verkligen som att ni har hittat hem. När man går och planerar i huvudet hur man skulle kunna möblera redan på en första visning är det någonting som känns riktigt rätt i hjärtat. Så var det när vi köpte boendet vi har idag också. 🖤

Svar: Ja det är en fantastisk känsla verkligen :)
Evah Åberg

#3 - Amanda

Åh vilket fint hus förstår att du trivs så himla fint hus förstår att du trivs där :)

Svar: Tack snälla :)
Evah Åberg

#4 - Amanda (Swedish Passport)

Men alltså åh så mysig läsning, stort grattis till husköpet! Jag och min sambo köpte lägehet för snart ett halvår sedan vi med och det är ju en så fantastisk känsla när man väl står där med nyckeln i handen :)

Svar: Tack snälla :) Så härligt, grattis!
Evah Åberg

#5 - Jennysvardag

Den känslan är ju så magisk när man känner att man måste bo där. Så roligt att ni vann budgivningen

Svar: Ja verkligen :)
Evah Åberg

#6 - Emma

Det ser verkligen så himla fint ut! Kan förstå lyckan när det blev ert

Svar: Tack så mycket :)
Evah Åberg

#7 - Hannas krypin

Vad roligt att få läsa lite om hur det gick till när ni köpte ert hus! Det ser verkligen fint ut och jag kan förstå att ni trivs bra där. Redan sex månader alltså. Tycker det var nyss jag läste om att ni flyttat till hus.

Svar: Haha ja det känns som det var igår typ...
Evah Åberg

#8 - Michaela

Det är verkligen ett super vackert hus. Så glad att ni får bo i ett hus som betyder så mycket för er

Svar: Tack snälla :) <3
Evah Åberg

#9 - nouw.com/sannaevelyne

Men åhh grattis till att ni faktiskt fick erat drömhus! Vilken mäktig känsla det måste vara :)

Svar: Tack snälla :)
Evah Åberg

#10 - Netti Starby

Vad roligt att ni trivs så bra och så himla fint hus! <3 Kramis

Svar: Tack så mycket :)
Evah Åberg

#11 - Lillan Kind

Grattis till den annalkande 6-månadersdagen i huset!😃 Så härligt att läsa om känslan när ni hittade och köpte huset, och att ni trivs så bra. Visst är det en underbar och spännande känsla när man planerar möbleringen redan på visningen!😄

Svar: Tack så mycket :)
Evah Åberg

#12 - Suzanne

Redan ett halvår :O
Oj, tiden går. Men så glad att du hittat hem :)

Svar: Ja tiden går verkligen fort :)
Evah Åberg

#13 - Lillfoppan

Superfint hus! Förstår din lycka när budgivare nr 2 drog sig ur! Så fantastiskt fint hus :)

Svar: Tack snälla :)
Evah Åberg

#14 - Cecilia Hansen

Härlig känsla när man hittar hem🤗

Svar: Ja verkligen :)
Evah Åberg

#15 - Anonym

Visst är det en härlig känsla när man hittar sitt absoluta drömhus. Och vilken tur att ni fick det. För några år sedan hittade jag ett hus som var så jag, men pga bankstrul fick jag inte lånelöftet förens de var för sent (var så många intressenter att de inte kunde vänta på mitt bud)

Svar: Ja verkligen :) Åh vad tråkigt :(
Evah Åberg

#16 - Linda

va fint hus! :)

Svar: Tack snälla :)
Evah Åberg

#17 - Emma Engström

Det är sjukt vad fort tiden går, och så himla fint! :D

Svar: Ja verkligen :) Tack!
Evah Åberg

#18 - Ullie

men åhh rattis visst är det så mysigt ? vi hade ju 3 årsdag här om dagen 27 då vi bott här i 3 år otroligt
men ibland verkar de bara va meningen liksom . o ni har det så fint
må så gott kramar ullie

Svar: Åh vad härligt :) Tack snälla!
Evah Åberg

#19 - Pauline Hurtig

vad kul att ni trivs så bra :)

Svar: Jaaa :)
Evah Åberg

#20 - Sarah

Så roligt att läsa hur det var när ni skaffade hus :) Du måste ha varit jätteglad när den andra som var intresserad drog sig ur budgivningen :)

Svar: Ja verkligen :)
Evah Åberg

#21 - MADDISENJ.SE - mode och föräldraskap

Vad härligt att ni bott där så länge redan, grattis till er :D

Svar: Tack så mycket :)
Evah Åberg

#22 - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent och doula ★

Så underbart det låter :D. Sen att du kände så där direkt när du såg huset :). Nästan så att det var meningen redan då att just ni skulle flytta dit :)

Svar: Ja precis :)
Evah Åberg

#23 - Amanda

Vilken fin bild det är på huset med allt snö det ser verkligen vackert ut :) Grattis än en gång till huset måste ha varit ett lyckligt ögonblick när ni fick huset :)

Svar: Tack så mycket :)
Evah Åberg

#24 - Mirre

Ja tänk vad fort det gått och härligt då det bara känns WOW som du skriver så var det för oss med så häftigt då man budade och vinner

Svar: Ja verkligen :)
Evah Åberg

#25 - Michelle

Vs kul med eget hus :) man är alltid pirrig o nervös innan man färder man vill ha

Svar: Ja verkligen :)
Evah Åberg

#26 - Jessica Högberg

så himla glad för eran skull <3

Svar: Tack fina du <3
Evah Åberg

#27 - Kamilla

Vilken fin historia kring hur huset blev ert hem. Charmigt att se en vintrig bild med självaste tomten när hela landets tår i full blom

Svar: Tack så mycket :)
Evah Åberg

#28 - Sara

Läste Grums och såg din profil där det står Munkfors :P Min pappa bor ju i Munkfors så var lite roligt tyckte jag! Ser ut att vara ett riktigt fint hus, kul när man hittar rätt :)

Svar: Men vad kul :) Brukar du vara här ibland då antar jag?
Evah Åberg

#29 - Maria

Ni har så fint hus <3

Svar: Åh tack <3
Evah Åberg