Mattor och inredning

Detta inlägg är i samarbete med Chilli

Jag har så länge jag kan minnas varit förtjust i att inreda. Jag har hjälpt mamma mycket genom åren och jag älskar att plocka ihop saker till olika rum och planera hur det ska se ut. För första gången känner jag mig faktiskt nöjd på riktigt med hur mitt hem ser ut, även om vi ska renovera alla rum och då gör sig ju inredningen ännu bättre om hela rummet är fixat tycker jag. Det märker jag särskilt nu när vi renoverat sovrummet. Det är faktiskt första gången jag har ett helt renoverat rum där jag kunnat vara med och bestämma hur allting ska se ut, allt från väggar, till golv till lister.

En viktig sak när det gäller inredning är mattor tycker jag. I vardagsrum och kök vill jag gärna ha stora mattor då jag tycker det gör rummet mer ombonat. Jag gillar att man kan dra mattan lite under soffan men att den ändå syns tydligt och jag har blivit väldigt inne på att ha en stor matta under köksbordet. Just nu har vi en svart ryamatta under vårt köksbord och planerar att köpa en ny framöver som är lite mer barnvänlig och lätt att göra ren eftersom vi väntar barn i början av nästa år.

Rätt matta tycker jag verkligen gör så mycket för att man ska känna sig nöjd. Jag tror basen är det viktigaste och sen får man fylla på allt eftersom med prydnader, blommor och så vidare.

Gillar du att inreda?

 

 
Vårt vardagsrum
#1 - Emma Engström

Håller verkligen med dig i hur mycket mattor gör för hemmet faktiskt! Känns så naket om det inte skulle finnas mattor och något på golvet <3 Kram

Svar: Ja men precis :)
Evah Åberg

#2 - Pauline Hurtig

jag har också alltid gillat det, så fint! :)

Svar: Ja inredning är så kul :)
Evah Åberg

#3 - Therese

Älskar att inreda. Längtar tills ja får större lägenhet så jag kan inreda precis som jag vill ha det.

Svar: Förstår dig :)
Evah Åberg

#4 - Christina

Fint! Nej jag är ingen inredningsfantast, men såklart vill jag ha rent, snyggt och fint hemma.

Svar: Okej :)
Evah Åberg

#5 - Josäfin Andersson

Man tror inte mattor gör så mycket som de gör! Sjukt snygg matta ni har också :D

Svar: Tack så mycket :)
Evah Åberg

#6 - Linnéa

Snygg och trygg inredning, häftigt att det är blått vid fönsterrutorna

Svar: Tack så mycket :) Det är nog bara belysningen från tv:n som gör att det ser blått ut
Evah Åberg