Att vara händig eller inte

Detta inlägg är i samarbete med Byggshop.

Jag har aldrig varit särskilt händig av mig faktiskt, men det beror nog mestadels på att jag varken kunnat eller velat lära mig egentligen. När jag flyttade till min första lägenhet så fick jag hjälp av pappa att sätta upp alla tavlor, speglar och så vidare, men då var det också betongväggar i stort sett överallt vilket försvårar det hela om man inte är van att göra sådana saker. Sen när jag träffade min pojkvän så fick han hjälpa mig en del.

Nu när vi flyttat till hus hade jag och min sambo en genomgång på hur man använder en skruvdragare och jag fick testa mig fram lite för att jag också ska kunna sätta upp saker på väggen och känna mig delaktig i det hela. Jag tror det är bra för mitt självförtroende att få testa och se att jag faktiskt kan. Jag har både fått montera ihop lättare möbler, men också sätta upp lite på väggarna. Det enda som är svårt för mig nu när jag lärt mig använda skruvdragaren är att mäta haha. Jag är så dålig på att mäta ut vart saker ska sitta på väggen exempelvis. Det kvittar hur jag än bär mig åt så hamnar det ändå fel, så det blir nästa sak att öva på! Man får ta ett steg i taget helt enkelt för jag tror det egentligen bor en hemmafixare i nästan alla människor, bara man får öva lite.

#1 - Annika

Sedan jag blev ensam så har jag klarat av att fixa och skruva , det känns kul och stärker verkligen självförtroendet, önskar dig en fortsatt trevlig vecka. Kram.

Svar: Åh vad härligt :)
Evah Åberg

#2 - Bunny Therése

Håller med, mäta är det svåraste! Men vist är det fint att känna att en gjort något själv? Här sitter jag med 3 nya väggar liksom, som jag byggt! Coolt! :D

Svar: Åh så häftigt :)
Evah Åberg

#3 - Netti Starby

Kul att du tipsar! <3 Kramis

Svar: <3 <3
Evah Åberg

#4 - Emma Engström

Haha åh vad svårt det kan va ibland! :'D

Svar: Hehe ja verkligen :)
Evah Åberg