Det var så viktigt med en stor blogg

I ett tidigare inlägg pratade jag om mina tidigare mål och drömmar. Jag berättade att jag för några år sen drömde om att få en stor blogg, gå på events och allt det där som hör till bloggvärlden. Jag har idag insett att denna drömmen var så viktig för mig för att jag inte kände mig tillräckligt bra. Jag kände mig inte bra på något egentligen, jag kände mig tråkig. Jag kände mig som en nobody helt enkelt och trodde då att bloggen skulle hjälpa mig att bli sedd, hörd och känna mig duktig.

Jag tror bekräftelse är viktigt för alla människor och än idag när jag skriver så vill jag ju självklart att folk ska läsa det och ge respons, men att få en stor blogg är inte längre särskilt viktigt för mig. Jag är egentligen fortfarande osäker på mig själv många gånger och känner titt som tätt att jag inte är bra på något, men jag har liksom lärt mig att arbeta med det här i mig själv och inte försöka hitta bekräftelsen i kändisskap eller en stor blogg. Kanske är det något som händer med åldern, att man inte har samma drömmar och mål som när man är yngre. Har dina drömmar och mål ändrat sig med åren?

Sen har jag också en fråga som inte hör till inlägget, men jag undrar om ni är intresserade av gravid-uppdateringar? Där jag uppdaterar vecka för vecka om vad som händer med mig och bebisen och hur det känns osv? Kom gärna med förslag och era synpunkter!

 
Får bli en bild på vårt vardagrums. Vi har köpt nytt soffbord, bytt till svarta gardiner, svarta kuddar med guld, nya blommor och en sittpuff. Blev så nöjd!
#1 - Jennifer

Det är klart att man vill ha bekräftelse på det man gör (annars hade man inte varit offentlig). Jag är fortfarande där att jag vill bli en toppbloggare, dock är jag inte lika aktiv nu som jag för snart 1 1/2 år sedan..

Svar: Ja men exakt. Dock är det inte det viktigaste för mig längre, jag känner mig ganska nöjd som det är nu faktiskt :)
Evah Åberg

#2 - Jennysvardag

Såna drömmar om bloggen hade jag också förut. Men mina mål ändrades ganska så fort när jag insåg att jag inte ville bli känd 🙈 Visst är det bra att ens mål ändras med åldern :)

Svar: Ja exakt, det finns ju en baksida av det också tyvärr
Evah Åberg

#3 - Paulina

Godmorgon! Tror absolut målen ändras när man blir äldre (kanske dock inte för alla) men min har också ändras vilket är ganska kul! Man kan gå tillbaka och kika osv! Tycker det är rätt coolt!

Gravid uppdateringar är super kul!/ själv gjort det på min blogg sen jag vart gravid! Tycker det är rätt mysigt!
Super fint vardagsrum 😍😍

Svar: Tack så mycket :) Vad kul att du tycker det!
Evah Åberg

#4 - Sandifighter

Så fint ni har det ❤ 
Bekräftelse är nog något många suktar efter, särskilt vid psykisk ohälsa. Det viktiga är däremot inte hur stor man är utan det man förmedlar tycker jag ❤

Svar: Tack så mycket :) Ja men exakt, jag håller med dig!
Evah Åberg

#5 - Jenny

Så fint rummet blev!!

Ja självklart roligt att få följa din graviditet :)
Inte så kul att läsa det som skrivs på nätet om graviditeter i allmänhet vecka för vecka (har läst det i 200 andra bloggar och läste även själv när jag var gravid) men att läsa om hur du mår och så vidare är ju jätte roligt!

Kram kram

Svar: Tack så mycket :) Vad kul att du tycker det! Kram
Evah Åberg

#6 - Kathrinea

Oj vad snyggt det blev i vardagsrummet! vart är mattan ifrån? :) Hade varit superkul med graviduppdateringar, tycker alltid det är så spännande att följa med på en så vacker resa <3

Svar: Tack snälla :) Den är från Bloms. Vad kul att du tycker det :)
Evah Åberg

#7 - Bunny Therése

Vill gärna ha gravid-uppdateringar när du känner dig up for it ^_^ Tjusigt vardagsrum!

Svar: Tack så mycket :) Åh vad kul!
Evah Åberg

#8 - Fröken Rödlök

Jag känner igen mig i det du skriver! Jag har alltid sökt bekräftelse på att jag duger och det beror på att jag alltid vart osäker och otrygg i mig själv pga mobbning. Jag är fortfarande en bekräftelsesökare men det blir väl bättre med åren. Många har nog drömmen om att bli en storbloggare, inte så konstigt när blogg är så givande dock har jag aldrig känt så. Jag vill inte ha en microliten blogg men inte heller för stor - jag är nöjd med det jag har helt enkelt =)

Svar: Ja men exakt. Jag har ju också alltid varit mobbad och utanför så det är nog en stor del av det. Jag är också nöjd idag faktiskt :)
Evah Åberg

#9 - Izabelle

Mina mål har definitivt ändrats. Jag hade jättehöga krav om att bilderna på min blogg skulle vara av högsta kvalité. Jag hade ingen dröm om att få ta del av allt som hör bloggvärlden till, men jag ville ju ha många läsare. Nu bryr jag mig inte alls om bildkvalitén och skriver mycket för min egen skull. Får jag läsare som gillar det jag gör så är det en fin bonus. Förut försökte jag nog anpassa mitt innehåll efter vad jag trodde att folk ville ha, och det blev ju aldrig helt äkta så det höll inte. Nu är det som det är bara :) (Jag känner mig också osäker många gånger, för ofta faktiskt)

Svar: Samma här, saker är inte liksom lika viktigt längre
Evah Åberg

#10 - Netti Starby

Vad skönt att du känner så och har slutat med behovet av bekräftelse. Skulle vara jättekul att få läsa om din graviditet här framöver! <3 Kramis

Svar: Vad roligt att du tycker det :)
Evah Åberg

#11 - jossan

vad fint ni har de!
Jag vet vad du menar. jag drömde samma när jag va 15 typ. Nu har jag andra mer "vuxna" drömmar om man säger så och jag siktar inte på att gå på massa events.
Jaaa älskar gravid uppdateringar!

Svar: Tack så mycket :) Åh vad roligt!
Evah Åberg

#12 - Hanna Karlsson

Jag drömmer om en större blogg, skulle vara så roligt att få nå ut till fler människor. Men det finns många nackdelar också med en stor blogg så det är nog bra att ha den lite mindre. Jag vill väldigt gärna läsa graviduppdateringar. Skulle vara så roligt att få följa med.
Vardagsrummet blev verkligen jättesnyggt.

Svar: Kul att du vill följa min graviditet :) Tack så mycket!
Evah Åberg

#13 - Ullie

jau .. så är det nog man söker bekäftelse nu när ja är sjukskrivven känns det såå tråkigt o att ja inte skriver om något bra o iblan strunt .
ja krivv om bbisen et är roligt grattis igen kram

Svar: Tack snälla :)
Evah Åberg

#14 - Ullie

nej men nu glömde ja haelt bort att skrivvva ja va fint det blevv me allt nytt men ni har alltid fint
ursäkta mina vv V är knäppt himla knapp :)

Svar: Tack fina du :)
Evah Åberg

#15 - Yela

Men va mysigt du fått i hemmet vännen! Som yngre hade jag de drömmarna, bloggade vid runt 14 års ålder men sen jag startade Yela i november 2017 är inte det mitt mål. Jag bloggar för att jag brinner för det, jag finner ett stort intresse i det jag skriver om samt älskar att både fota, skriva och prata med andra bloggar. Men självklart tycker jag det är superkul att kunna nå ut till folk och strävar efter att fler ska upptäcka bloggen, men det är inte mitt huvudsakliga mål eller syfte ☺️<3

Svar: Tack fina du :) Ja det är så viktigt att göra det man brinner för <3
Evah Åberg

#16 - FSHD Daniel

Mina drömmar har förändrat sig otaligt många gånger. De har också förändrats många gånger i vad jag själv tycker är i allt för snabb takt, men det beror främst pga min sjukdom som gett mig en relativt snabb fysisk försämring. Men i ren allmänhet tror jag det är mycket mer vanligt än ovanligt att drömmar förändras pga olika anledningar. Tycker det låter synd att du ibland tycker att du inte är bra på något, det tror inte jag på! :)

Svar: Ja det är nog sant. Man växer ju och utvecklas hela tiden egentligen :) Tack, vad snäll du är!
Evah Åberg

#17 - Becka Lindhe

Jag har fortfarande drömmen om att vela på mina sociala medier. Jag jobbar hårt med dom lite då och då!
Drömmen att jobba hemma, var jag vill, när jag vill och hur mycket jag vill :D

Svar: Förstår dig :)
Evah Åberg

#18 - Pauline Hurtig

jag har faktiskt aldrig känt så utan bara gjort de för min skull :)

så fint ni har :D

Svar: Tack så mycket :)
Evah Åberg

#19 - Moa Larsson

Fint att du verkar ha ett lite mer layback synsätt till din bloggning nu. Kan tänka mig att pressen släpper lite! Graviduppdateringar är fantastiska! Speciellt för en själv när man kan gå tillbaka 🖤

Svar: Ja jag kan tänka mig det så kommer börja göra lite uppdateringar :)
Evah Åberg

#20 - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent ★

Så fint ni har det och så mycket fint ni köpt :D. Jag som är doula vill mer än gärna läsa om graviditet och senare förlossningen :). Gällande drömmar så har mina förändrat genom livet också, jag drömmer inte om en stor blogg utan mer att nå ut till människor som bryr sig på riktigt. Tänker att när man har en grund i sitt mående och skriver om det så kanske man räddar någon annan, det är nog med mål för mig :)

Svar: Tack så mycket :) Åh vad kul att du vill det! Ja det har du nog rätt i :)
Evah Åberg

#21 - nouw.com/sannaevelyne

Så fint det blev hemma hos er :) visst är den jobbig den där känslan när man inte känner sig tillräckligt bra?! Tror alla människor är beroende av bekräftelse och när vi inye får den tvivlar vi på oss själva... kram

Svar: Tack så mycket :)
Evah Åberg

#22 - Amanda

När jag började blogga vid 2011 så var min ända tanke att jag skulle bli rik på det och känd. Därav så blev det många pauser emellan. Men nu har jag bloggat ett helt år och nu tycker jag det är kul. Visst skulle jag vilja kunna leva på min blogg, det vore en döm. Men nu bloggar jag mer för att det är roligt och jag mår bra av det :)

Svar: Ja det är så viktigt att göra det för att det är kul och får en att må bra!
Evah Åberg

#23 - Amanda

Det hade varit kul att läsa om din graviditet vecka för vecka 😊 jag känner igen mej i det du skriver om bloggen förut var allt det där jätte viktigt ❤️

Svar: Vad kul att du tycker det :)
Evah Åberg

#24 - Sara Ekman

Samma här!! Jag läser gärna om graviditeten :)<3

Svar: Åh vad roligt :)
Evah Åberg

#25 - Michelle

Vilken bra tankeställare , ja mina mål o hopp o drömmar har definitivt ändrat sej på bara några år. Jag ville fullt ut satsa på café världen men insåg sen att det är en tuff bransch trots jag är utbildad inom det . Du är inte ensam 💕

Svar: Kul att du gillade inlägget <3
Evah Åberg

#26 - Johanna

Självklart intresserad av graviduppdateringar!! Så mysigt! <3

Svar: Åh vad kul :)
Evah Åberg

#27 - Malin

Självklart förändras ens mål och önskningar och framför allt prioriteringar med tiden!
Håller alla tummar för att du får en fantastisk graviditet och den läser jag gärna om :D

Svar: Tack snälla :)
Evah Åberg

#28 - Annika

Vilket fint och mysigt vardagsrum. Jag har inte några speciella mål just nu. Möjligen lite planer inför min kommande 50 årsdag nästa år. Skulle vara intressant och roligt att läsa om din graviditet och hur du upplever den. Kram.

Svar: Tack så mycket :)
Evah Åberg

#29 - Jessica Högberg

Men oj, wow, här är man frånvarande en liten stund och du är gravid! GRATTIS!! Klart vi vill ha uppdateringar om det!! <3<3<3

Svar: Tack så mycket :) Hehe ja här går det undan
Evah Åberg

#30 - Emma

Väldigt vanligt verkar det som. Har själv känt likadant.
ååh bebis på väg, stort grattis! Följer gärna din graviditet o bebistid :) mys!

Svar: Tack så mycket :)
Evah Åberg

#31 - Emma Engström

Tror nog det är så himla många som kan känna igen sig i det du känt och skriver om! <3

Svar: <3 <3
Evah Åberg

#32 - Tisa

Så fint vardagsrum!!

Svar: Tack snälla :)
Evah Åberg