Att missa så mycket pga corona

Detta med corona är ju något som verkligen är jobbigt för oss alla. Jag tror ingen går opåverkad genom detta och för vissa är det så klart värre än för andra. Jag vet att jag hade enorm tur att Melvin kom två veckor för tidigt för då var det inte så illa med corona som det är idag. Jag hade verkligen inte velat gå igenom förlossningen själv eller ligga på BB själv som vissa är tvungna att göra idag.

Men ändå känns det verkligen som vi missar så mycket. Detta är mitt första barn och jag skulle gärna börja umgås med andra mammor. Börja på babysim, gå på öppna förskolan, träffa andra föräldrar via träffarna som BVC anordnar. Låta släkten träffa Melvin mer för vissa har inte ens träffat honom än. Det känns som jag missar så mycket roligt som man kan göra som nybliven förälder och det är verkligen ledsamt...

Som sagt så vet jag att många har det värre och vi sitter alla i samma båt men det suger ärligt talat. Men jag, Dennis och Melvin försöker hitta på saker ändå. Vara ute i naturen, promenera, ta oss bilturer osv för att underhålla oss och att Melvin ska få komma ut och få lite miljöombyte. För några dagar sen var vi iväg till ett naturreservat här i Munkfors och promenerade. Det är verkligen superfint där så det gav lite kraft igen i alla fall. Men jag hade verkligen sett fram så mycket emot att få göra massor av saker med Melvin, även om han fortfarande är väldigt liten och jag hoppas verkligen att detta snart går över så livet går tillbaka till det normala igen.