Jag har köpt ny bil

För någon vecka sen så började min bil krångla. Jag och Melvin satte oss i bilen för att åka till Karlstad och när jag backar ut från vår uppfart så hör jag att något smäller och efter det låter inte bilen alls som den ska, så jag och Melvin vände direkt igen. Dennis förstod att det var ett hjullager som hade gått så han bytte det och nu är det fixat i alla fall, men jag har känt ett tag att det är dags att byta upp sig när det gäller bil så i lördags var jag iväg och köpte en Volkswagen golf sportskombi 2014 som jag verkligen är så nöjd med! Nu är det vår nya bruksbil här hemma och både jag och Dennis älskar att köra den, vilket känns bra och vi får plats med så mycket mer än i min lilla citroen.

Fick så mycket skit för min bil

Jag har haft min citroen i 8 år nu och jag minns så väl när jag köpte den 2012 vad mycket skit jag fick för just den bilen. Den var för dyr, den var för ful, den var för töntig och den var för stor. Folk skulle hellre valt en bil för 10.000, de skulle hellre valt en sedan istället för halvkombi eller de skulle valt en sportigare bil. När jag då svarade att jag ville ha denna för att den passar mig och att jag tycker det är en bra familjebil så svarade folk att jag ändå inte hade familj. Men idag 8 år senare har jag barn och jag har bilen i min ägo fortfarande så jag har ju verkligen haft användning för bilen.

Men nu kände jag att det var dags att uppgradera sig då jag blivit så van min egen bil och nästan känt att jag inte kan köra något annat och jag måste verkligen jobba på mitt självförtroende. Det är klart jag kan köra, jag har ju körkort liksom och jag kan så mycket mer än vad jag tror! Så jag hoppas att den här bilen kan göra att jag vågar lite mer och tror mer på mig själv igen.

 
 
 
Min nya pärla 😃
#1 - Fröken Rödlök

Vad roligt med en ny bil. Jag vill också ha det, alltid skoj att uppgradera sig.

Svar: Ja det är verkligen skönt med en ny bil!
Evah Åberg

#2 - Emma Engström

Nämen åh vad fin verkligen, älskar färgen på den! :D KRAM

Svar: Tack så mycket :)
Evah Åberg

#3 - Emma

Vilken fin bil :)
Men usch för folk som ska hålla på så! De viktigaste är att man har en bil och ägaren är nöjd med den!
En liten skruttibangbang är bättre än ingen alls (menar inte att din va de, utan merallmänt)

Svar: Tusen tack :) Ja men precis!
Evah Åberg

#4 - Netti Starby

Vad kul och vilken fin bil du har skaffat dig! <3 Kramis

Svar: Tack så mycket :)
Evah Åberg

#5 - Snabela

Vilken snygg bil du har köpt :-) Huvudsaken är att du är nöjd med bilen. Har köpt en ny bil idag jag med, blev en golf 1.6.

Svar: Tack så mycket! Åh vad roligt 😊
Evah Åberg

#6 - Jennifer´s syn på livet!

Åh vad kul med ny bil! :D
Jag har inte ens körkort, jag går oftast dit jag ska :P Är det föööör långt blir det bussen! :D

Svar: Okej 😊 Jag pendlar till jobbet så behöver bil
Evah Åberg

#7 - nouw.com/sannaevelyne

Åh grattis till nya bilköpet 😍 alltid så härlig känsla med en ny! Tänk att folk alltid ska ha kommentarer om saker?! Usch! Kör hårt nu med din nya pärla :)

Svar: Tusen tack 😊 Ja jag håller med
Evah Åberg

#8 - Amanda

Tycker det är bra att du sa att du ville ha den bilen. Känns det rätt så är det ju så. Sedan så är det ju dit beslut och ingen annans. Fin bil :)

Svar: Precis 😊 Tack så mycket!
Evah Åberg

#9 - Tess

Jag förstår inte de där med att störa sig på andras vrålåk, bilar bla bla - gillar du din bil ska du köra den tills den paja liksom :) ja skiter i va folk tycker om ens val att bil så länge de funkar å tar en dit man vill :) eller hur gumman? Ja vet de där med självkänslan - min är heller inte alltid på topp trist me. Och jag menar sambon kör sin röda bil å säkert är det många som tycker den e ful bla bla han bryr sig inte den ha Hållt så länge nu ;P

Svar: Ja men precis. Folk lägger sig i för mycket
Evah Åberg

#10 - Madde

Vad folk ska lägga sig i. Har iof fått höra en del skit om min bil också. Den är för slö, osv. Jag kör fram och tillbaka till jobbet, och den är perfekt till det. Fäller man sätet ryms en hel del i min lilla bil också. Golf är ju en perfekt bil då man har barn. Inte allt för stor men ändå ryms det man ska ha

Svar: Ja exakt. Supernöjd med denna hittills!
Evah Åberg

#11 - Anonym

Men vad kul med en ny bil 😊alltid roligt med någåt nytt

Svar: Ja det är roligt 😊
Evah Åberg

#12 - Annika

Jättesnygg bil, har ingen bil just nu men jag bor så centralt och annars kan jag åka kommunalt. Vad trevligt att du trivs med den. Det är verkligen roligt att köra bil. Kram.

Svar: Tack så mycket :)
Evah Åberg

#13 - Jennifer´s syn på livet!

Roligt med ny bil! :D

Svar: Ja verkligen 😊
Evah Åberg

#14 - Sandra

Roligt med ny bil! Jag längtar själv tills jag ska ta körkort 😃

Svar: Förstår det 😊
Evah Åberg

#15 - Jasmine

Kul med ny bil!
Kram

Svar: Ja det är roligt :)
Evah Åberg

#16 - Josäfin

Åh så roligt!! :D

Svar: jaaa :)
Evah Åberg