Graviduppdatering - vecka 33

Idag har jag gått in i vecka 33 (32+0). Det är nytt år och nu kan vi äntligen säga att vi ska bli föräldrar i år. Det känns fortfarande så himla overkligt faktiskt. Men nu har vi tvättat i stort sett alla hans kläder och fått hem en baby breeza ersättningsmaskin. Jag har tänkt att jag ska försöka varva mellan amning och ersättning, så då ville vi han en maskin till det. Den blandar rätt mängd vatten och pulver i rätt temperatur. Vi vill vara förberedda på allt liksom för man vet ju inte om amningen kommer funka heller. Så nu har vi tränat lite på den maskinen och i veckan ska vi koka alla nappar och nappflaskor också. 

Jag har verkligen börjat boa nu känner jag. Vill även kolla massor av videor på youtube där människor packar bb-väskan osv så det gör jag ofta nu. Har börjat planera vad jag ska packa och har börjat packa lite hygienartiklar i alla fall. Annars knallar det på som vanligt. Har faktiskt mått lite bättre sista dagarna och haft mer energi igen förutom att jag är väldigt täppt i näsan ofta.

Jag har en app i mobilen som heter Preggo och i den står bland annat:
• Han är nu ca 44 cm lång och väger förmodligen över 2 kg nu.
• Skallen är fortfarande väldigt mjuk och det ska den vara för att kunna ta sig igenom förlossningen.
• Underhudsfettet gör att han inte längre är lika skrynklig och tunnhudad som innan.

#1 - Jessica Högberg

Vackra du, du glömmer väl inte att vila? <3

Svar: Nejdå, jag försöker vila så mycket jag kan :)
Evah Åberg

#2 - Emma Engström

Kan tänka mig att det är så roligt när det går framåt och man börjar närma sig mer, och speciellt om man kikar på videos osv! :D <3

Svar: Ja verkligen :)
Evah Åberg

#3 - Bunny Therése

Snart är han redo, och ni också verkar det som! Så fin du är!

Svar: Tack fina du :)
Evah Åberg

#4 - Annika

Önskar dig en trevlig vecka. Fin bild på magen. Kram.

Svar: Tack så mycket :)
Evah Åberg