Lite blommor gör så mycket
 

Denna sommaren blir lite annorlunda för oss då vi var tvungna att dränera i vintras. Detta innebar att hela gräsmattan i stort sett blev förstörd och vi har varit tvungna att lägga nytt gräs. Det har faktiskt börjat bli riktigt bra där ute, men det syns fortfarande kala fläckar i gräset som förhoppningsvis kommer bli bättre ju mer tiden går.

Därför kan vi inte riktigt tänka på att göra några rabatter eller något i år för vi vill att gräsmattan ska få växa till sig ordentligt först. Däremot funderar jag på att sätta lite fröer i olika krukor så vi får lite fina blommor på så vis. Förra året sådde vi lite fina blommor i en kruka som nu börjat blomma och de är verkligen så fina! Lite blommor gör verkligen så mycket och det är ju så fint att även ha krukor på lite olika ställen i trädgården. Det är kanske lite enklare att sköta om också än rabatter.

Jag har ju egentligen aldrig haft gröna fingrar och som det ser ut i dagsläget så är det faktiskt mest Dennis som sköter om trädgården. Jag försöker dock att lära mig lite mer och faktiskt få ett intresse för det, för det är ju så när man har trädgård att den måste skötas om på olika vis. Vi har ganska mycket tankar inför vår trädgård och vi har pratat om att både plantera en häck ut mot vägen och ta bort de träden vi har där, men också eventuellt plantera lite nya träd. Jag skulle verkligen vilja ha ett körsbärsträd då de är så otroligt fina när de blommar. Vi tänkte även plantera fler äppelträd framöver. Det finns så mycket fina träd och buskar så man har ju lite svårt att välja vad man ska ha faktiskt, men det tåls att tänka på lite då vi ändå inte kan göra något i år som det ser ut just nu.

Gillar du att plantera? Vem sköter om trädgården hos er för er som har trädgård?

#1 - Anna Hansen

Så fina blommor. :) Jag skulle vilja ha en trädgård där Lily får springa omkring och leka lite, ha några buskar med bär och något träd med äpplen och sen rabarber. :D

Svar: Det förstår jag :) <3
Evah Åberg

#2 - Emilievik

Det er så koselig og plante å spesielt gøy når de spirer og blir så fine! :D jeg har desverre ikke råd til å blogge på wordpress lenger, men jeg er å finne her på en gratis plattform: Emilievik.bloook.no jeg var nylig på lisebrevik.no håper virkelig du vil følge meg videre. KRAM!

Svar: Ja verkligen :)
Evah Åberg

#3 - Emma Engström

Blommor är något jag verkligen gillar, men jag önskar dock jag hade gröna fingrar! Jag glömmer så himla lätt bort dom så jag vet inte hur många blommor jag haft död på, tyvärr :'D <3

Svar: Haha samma här
Evah Åberg

#4 - Hilma Eklund

Men åh vilken fin färgkombo på blommorna! 🥰🌸

Svar: Ja visst är det :)
Evah Åberg

#5 - Annika

Oj så fina blommor. Det är alltid trevligt med plantering av växter, träd och blommor.

Svar: Ja de är jättefina :)
Evah Åberg