En dag med mycket tankar

Idag är det verkligen ingen bra dag för mig. Jag har sovit så otroligt dåligt de sista nätterna för Melvin har kommit in i en period där han har svårt att slappna av på nätterna. Han är jättetrött, men han bara ligger och vrider och vänder sig och gnäller. Jag försöker ju så klart sova under dagarna när Melvin sover, men det blir så korta stunder och ger ju inte alls samma effekt som att få sova några timmar i sträck under natten, så därför är jag både väldigt trött och sliten. Dennis har ju börjat ett nytt jobb så han jobbar väldigt mycket just nu så därför står jag ju mycket själv med Melvin just nu.

Känner ingen här jag bor

Sen känner jag mig också ledsen på något sätt. Jag har börjat fundera så mycket sista dagarna över saker och jag tänker på att jag bott i den orten jag bor i 1,5 år nu, men jag känner liksom ingen här. Jag har några bekanta men inte mer än så. Jag tänkte ju att saker och ting kanske skulle ändras nu när man fått barn och går på träffarna hos BVC, öppna förskolan och allt, men så kom ju covid-19 och förstörde det istället.

Jag vet inte riktigt hur man tar kontakt i vuxen ålder heller... Jag skrev ju i en mammagrupp på facebook om några var från Värmland där och fick svar från några runtomkring men blev liksom inte mer kontakt sen i stort sett. Jag är så dålig på detta med vänskap egentligen, för jag vill umgås med människor, samtidigt som jag på något sätt drar mig undan för jag blir obekväm och osäker. Jag blir så osäker på om jag har något att bidra med då jag känner mig så ointressant, så otillräcklig och jag har varit så van att tidigare vänner alltid fått allt att handla om dem. Där mina problem alltid åsidosatts och där min lycka inte delats så på något sätt är jag nog rädd för att det ska bli så igen, att jag inte får den där vännen som delar både ens glädje och sorg. Ovanpå allt detta så är jag ju också introvert så det tar ju på mina krafter att umgås med människor också för jag hämtar ju min energi här hemma, i lugnet med min familj.

Få mina sociala medier att växa

Jag funderar även på mina sociala medier. Jag vill få dem att växa, utvecklas och komma vidare med det. En dröm som kommit och gått under många år, men som nu efter Melvin föddes blivit starkare igen, men jag vet liksom inte hur. Som ni märker så är det mycket tankar i mitt huvud idag och mestadels beror det nog på att jag är så trött så jag liksom börjar fundera mer och är mer mottaglig för negativ energi. Oavsett så var det väldigt skönt att få öppna sig om sina tankar och känslor och jag hoppas att du som läser detta har en bättre dag än mig! ❤

 
Igår gjorde Dennis belgiska våfflor med nutella och grädde, som var supergott! 😋