29 år idag

Idag fyller jag 29 år och det känns faktiskt bra. Tidigare år har jag haft en stor åldersnoja och jag tror det berott på att jag känt att jag stått på samma ställe och stampat. Visst, det känns lite konstigt att jag om ett år blir 30. Jag känner mig inte så nära 30 som jag faktiskt är, men det känns inte dåligt på något sätt.

Jag är inte längre rädd för att bli äldre

De sista 4 åren har jag utvecklats så mycket som person och jag har uppfyllt flera av mina drömmar. Och bara sedan 2018 så här det hänt så mycket. Jag känner att jag ändå har hittat min plats i livet. Jag har blivit mamma och det är det bästa och finaste som kunde hända mig. Det finns många drömmar kvar att uppfylla och jag vet inte vad jag "vill bli när jag blir stor" men jag tänker att det löser sig på vägen. Jag har tid att både uppfylla fler drömmar och ta reda på vad jag vill bli.

Idag blir jag 29 och jag är inte längre rädd för att bli äldre. Jag vet nu att saker och ting löser sig oftast mycket bättre än vad jag kunnat ana och jag vet att saker kan gå fortare än vad jag trott. Grattis till mig på min dag och tack livet för att jag får möjlighet att åldras, utvecklas och få uppfylla mina drömmar! ❤

#1 - Fröken Rödlök

Vad bra att du inte är rädd för att bli äldre, det är ju nämligen något vi blir oavsett om vi vill eller inte. Jag har aldrig haft åldersnoja och därför svårt att förstå grejen! Men grattis på födelsedagen =)

Svar: Ja men exakt :) Tack så mycket!
Evah Åberg

#2 - Netti Starby

Härligt att du inte är rädd för att bli äldre och grattis på födelsedagen <3 Kramis

Svar: Tack så mycket :)
Evah Åberg

#3 - Alexandra

STORT GRATTIS PÅ DIN DAG!! Må den bli magisk <3

Svar: Tusen tack 😊
Evah Åberg

#4 - Cecilia Johansson

Nu var det längesedan jag kikade in här.
Man blir inte äldre än vad man gör sig. :)

Svar: Precis :)
Evah Åberg

#5 - Emma Engström

Stort, stort grattis til dig på din dag!! Vad skönt att du känner att du på ett sätt hittat en balans och inte är så stressad, att du hunnit med saker och ting som du velat! Även att ha utvecklats och lärt sig så mycket på vägen <3 KRAM

Svar: Tack snälla :)
Evah Åberg

#6 - Annika

Stort grattis på din Födelsedag. Önskar dig en trevlig midsommar med din familj. Kram.

Svar: Tack så mycket :)
Evah Åberg

#7 - Emma

Stort grattis på födelsedagen, hoppas du får en fin dag! kram <3

Svar: Tack så mycket :)
Evah Åberg

#8 - Elin | ute med självbiografin "Genomskinlig grå" 23 april 2020

Förstår lite det där med rädd för att bli äldre. Jag vet inte men jag har nog inte varit rädd att jag själv blir äldre, men däremot är jag rädd att andra blir äldre. Kanske inte går ihop men så är det i alla fall. Vill inte att mamma & pappa blir äldre. Men det är ju tyvärr så det är, för oss alla. Jag blir också ett år äldre snart. Nästa fredag. Jag var rädd men inte nu.

Svar: Åh jag förstår. Sånt tänker jag också på. Tycker det är läskigt att mina föräldrar blir äldre men har inte ångest för egen del längre ❤
Evah Åberg

#9 - Linnéa

grattis på födelsedagen :) det var längesen jag kikade in på din blogg.

Svar: Tusen tack :)
Evah Åberg

#10 - charlottelinden.se

Så fint att du har landat lite i känslan av att bli äldre! Jag har haft brutal åldersångest sedan jag var väldigt ung och har det fortfarande. För min del handlar det nog om dels det du skriver angående att känna att man står och stampar och dels om min dödsångest. Ett år äldre = ett år närmare döden, typ. Sad :) Hoppas jag känner som du en dag!

Svar: Åh förstår vad du menar. hoppas du snart slipper den ångesten!
Evah Åberg

#11 - Pauline Hurtig

stort grattis! :) jag älskar att fylla år men när jag skulle fylla 26 då hade jag jobbigt, skönt att de släppt för dig :)

Svar: Tusen tack :)
Evah Åberg

#12 - John

Fantastiskt härligt att du inte längre är rädd för att åldras!

Och grattis på din dag!

Svar: Tack snälla :)
Evah Åberg

#13 - DianaSaelöen

Stort grattis på din födelsedag och till allt det fina, härliga, jobbiga och fantastiska du har framför dig...

Svar: Tusen tack 😊
Evah Åberg

#14 - nouw.com/sannaevelyne

STORT grattis på födelsedagen, hoppas du har haft en fin dag :) förstår din känsla med att åldersnojjan kan ha att göra med att man står och stampar på samma plats & inte är där man trodde man skulle vara... men som du säger; det löser sig oftast med tiden & det är det jag hoppas på ♡

Svar: Tusen tack 😊❤
Evah Åberg

#15 - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent ★

Åh så roligt för dig att du kommit till den insikten när det gäller att fylla år. Det är onekligen en härlig känsla att få uppleva att man ser något fint med åren. Grattis på födelsedagen!

Svar: Tack så mycket :)
Evah Åberg

#16 - Yela

Stort grattis på födelsedagen fina du!! Hoppas du fått en jättefin dag💜 Måste säga att det känns skönt att läsa dina reflektioner kring rädsla för att bli äldre då jag själv försöker bli av med den rädslan men tror det är precis som du säger, att jag har rädslan då jag står och trampar på samma ställe. Kramar!

Svar: Tusen tack fina du :) Vad kul att du uppskattar inlägget!
Evah Åberg

#17 - Maddw

Stort grattis på din dag. Allt blir bara bättre ju äldre man blir.

Svar: Tusen tack :)
Evah Åberg

#18 - Tess

Du är fortf ung hjärtat :) ja blir snart 40 men inte alls rädd för ser yngre ut å de gör du med :) 26 är en rätt het ålder o de är 30 också så du behöver inte oroa dig alls

Svar: Tack :) Nej jag oroar mig inte längre faktiskt skönt nog
Evah Åberg

#19 - Lexochlogan

Jag var nog mer rädd för att bli äldre när jag var 23-24 men det var för att jag varit ensam i flera år och såg mig för alltid ensam, ville inte alls fylla år och bli äldre men så träffade jag mannen, fick barnen och livet fick en helt annan mening, förstår såväl det du skriver. Att sen fylla 30 var underbart 🎂 grattis på din dag

Svar: Ja men exakt så! Så känner jag med. Tack så mycket :)
Evah Åberg

#20 - Hannas krypin

Stort grattis i efterskott på din dag! Jag minns åldersnojan när jag skulle fylla 25, kände mig urgammal. 30+ är bra. Mer livserfarenhet, mindre osäkerhet Visst är det härligt att tänka på alla områden man har utvecklats på men också känna att man kan utvecklas mer. Jag gillar den känslan iallafall. :-)

Svar: Tack snälla :)
Evah Åberg

#21 - Yolanda http://mittprivatakrig.wordpress.com/

Grattis!! :) jag fyller 29 i dag, haha. Kram

Svar: Tack och grattis själv :)
Evah Åberg

#22 - Amanda

Jag håller med dej jag har haft åldersnoja väldigt länge jag med men nu har det släppt

Svar: Vad skönt!
Evah Åberg

#23 - Therese Carlsson

Grattis på födelsedagen 🥳 hoppas du hade en superfin dag

Svar: Tusen tack 😊
Evah Åberg

#24 - Maolion

STORT GRATTIS på din födelsedag!

Svar: Tack så mycket :)
Evah Åberg

#25 - Hilma Eklund

Stooort grattis i efterskott fina du! 😍💛

Svar: Tack snälla :)
Evah Åberg