Löshår och hårpanik

Inlägget är i samarbete med Pozehair

Jag minns så väl när jag skulle börja gymnasiet. Jag var 16 år och ville göra en förändring så jag tog med mig en bild till frisören och ville bli klippt ungefär som tjejen på bilden. Jag var så taggad, men frisören gjorde helt annorlunda än vad jag ville och jag fick panik efteråt. Jag var så ledsen och ville inte alls börja gymnasiet med den frisyren han hade gett mig. Han märkte dock själv att det blev fel så jag fick klippningen billigare.

Efter några dagar hade jag fortfarande panik för hur mitt hår såg ut, så jag ringde runt lite olika frisörer och hittade till slut en som kunde hjälpa mig att sätta i löshår. Jag kommer från en liten ort och hade inte en aning om hur allt detta med löshår fungerade och det var inte så vanligt att man beställde via nätet som det är idag. Idag finns det ju massor av sidor att beställa löshår från och pozehair har massvis med olika typer av hår, både äkta och syntetiskt med olika fästningar.

Idag har jag lyckats spara ut mitt eget hår, men löshåret gjorde verkligen så mycket för mig när det blev så fel hos frisören den där gången. Alla kan ju inte få långt hår och ibland kanske man vill ha längre hår bara för en stund eller kanske bara lite tjockare hår ett tag. Det är ju också kul att experimentera lite med sitt hår också och få testa sig fram. Om jag skulle använda löshår idag skulle jag nog vilja testa en poze ponytail då jag skulle vilja få lite tjockare och finare hästsvans när jag sätter upp håret. Särskilt som nybliven mamma så vill man ju att saker ska gå snabbt och enkelt nu när det inte finns så mycket tid för sig själv längre och då är ju en ponytail jättebra då den är snabb och enkel att fästa.

Använder du löshår?

#1 - Amanda CL - Life is art

Jag har haft dreads i tre olika omgångar. Har väldigt tynt hår så har funderat på löshår men har aldrig blivit så

Svar: Okej :)
Evah Åberg

#2 - Tess

Jag har anv löshår men nu ska ja låta håret växa ut igen :D

Svar: Vad kul :)
Evah Åberg

#3 - Elin

Du är jättefin med det långa håret. Jag har eller hade tjockt hår så jag klippte av det för 2 år sen ungefär. Ångrar inget men jag önskar att jag pallade ha långt hår. Men tycker det blir för varmt. Är ganska varm av mig ändå. Grattis till mammalivet! Hoppas ni två mår bra!

Svar: Tack så mycket :)
Evah Åberg