Att göra saker som jag mår bra av

Melvin har ju sovit sämre en period nu och vaknar väldigt ofta under natten. Ibland vill han gå upp vid 00.30 och ibland vid 04.00 vilket känns för tidigt då jag knappt hunnit få någon sömn. Jag är ganska trött under dagarna nu vilket inte är så konstigt, men jag försöker ändå göra saker för min egen skull, saker som jag mår bra av.

Det kan vara att träna, skriva, måla naglarna eller att plocka och fixa hemma. Det är så lätt att man struntar i dessa saker när man sovit dåligt och är trött, men samtidigt så vet jag att jag kommer må sämre om jag inte gör saker för min skull. Även om Melvin är vaken så tränar jag. Oftast tycker han det är kul att titta på mig när jag tränar, men ibland blir han så klart lite sur och då får man avbryta och ta hand om honom en stund. Visst, träningen blir inte som innan barn, men den blir i alla fall av vilket är viktigast. Jag vill inte glömma bort mig själv för att jag blivit mamma, för jag är fortfarande en viktig individ med känslor, tankar och behov så därför försöker jag prioritera mig själv också i den mån jag orkar, hinner och har lust till.

Bloggen är ju väldigt viktigt för mig och att få sätta mig med datorn och skriva är så viktigt för mig, även om Melvin är vaken och även om jag får avbryta flera gånger för att ta hand om honom. Men jag tänker fortsätta med detta, även om jag är trött, även om jag bara vill strunta i allt och sova, men jag vet som sagt att jag kommer må bra av dessa saker och då är det viktigt att jag gör dem.

#1 - Annika

Oj så fin bild på er tre. Kram.

Svar: Tack så mycket :)
Evah Åberg

#2 - ❥ T'

Så viktigt att ta hand om sig själv!

Svar: Verkligen!
Evah Åberg

#3 - Enna

Finisar! Det är ju så viktigt att göra saker man mår bra av som förgyllar ens vardag :)

Svar: Tack så mycket <3
Evah Åberg

#4 - Anna

Jätteviktigt precis som du skriver att göra saker som man mår bra av!

Svar: Ja precis :)
Evah Åberg

#5 - Malin

Skönt att se att du tar tiden att unna dig sånt som piggar upp <3

Svar: Ja det är så viktigt <3
Evah Åberg

#6 - ullie

hela fina familjen fint kort. hur gammal är han nu ? min minsta hade en sån period oxå kanske vid samma ålder
man kan vila när de vilar men är inte samma o det är ofta då man har egentid o sen om duhar flera barn så behöver de ju din uppmärksamhet så ja det är inte lätt det där

Svar: Han är lite mer än 8 månader nu :)
Evah Åberg

#7 - Jasmine

Jag håller med! Det är viktigt att inte glömma bort sig själv, även om mammarollen så klart blir prioriterad med en liten att se efter.

Svar: Tack för att du tog dig tid att lämna en kommentar. Ja, man vänjer sig vid att ha en liten hos sig, samtidigt förundras jag varje dag över hans närvaro. <3

Kram

Svar: Ja precis!
Evah Åberg