7 fakta om mig
 

Jag dammsuger flera gånger i veckan. - Trots att vi har robotdammsugare så går jag runt med dammsugaren flera gånger i veckan i alla fall.

Jag dricker alldeles för mycket pepsi max. - Jag var helt utan pepsi, cola osv under graviditeten då jag blev äcklad av det, men nu är det typ det enda jag dricker haha.

Jag har redan börjat planera inför jul och redan köpt lite julklappar. - Jag älskar julen, behöver jag säga mer?

Jag saknar lite av den gamla bloggvärlden. - Jag saknar faktiskt när bloggar var inne och man uppdaterade flera gånger per dag och besökte massor av bloggar varje dag. Idag känns det mest som det är youtube och instagram som räknas.

Jag öppnar knappt upp min dator längre. - Jag öppnar den bara när jag ska göra blogginlägg, annars sköter jag allt via mobilen. Men just blogginlägg vill jag fortfarande skriva på datorn.

Jag kan fortfarande inte ha min förlovningsring. - Några månader in i graviditeten blev min ring för liten och den passar fortfarande inte. Jag besökte guldfynd för några dagar sen, men de rådde mig till att vänta lite till innan jag förstorar den då den nästan passar i alla fall och förmodligen kommer mina fingrar bli lite mindre igen.

Jag och Dennis har precis plöjt igenom alla säsonger av How I met your mother och nu kollar vi igenom alla säsonger av the big bang theory. - Finns det något bättre än att plöja igenom serier? Jag älskar dessa två och kan se dem hur mycket som helst!

#1 - Madde

Kan instämma i så mycket. Däremot håller jag mig till cola zero istället för pepsi max, vi plöjer också serier men just nu once upen a time. Saknar också den gamla bloggvärlden, då jag absolut inte har youtube, och har fortfarande inte kommit in i instagram . Betalar räkningar via datorn och bloggar, resten har jag telefonen till.

Svar: Kul att du känner igen dig i mycket 😊
Evah Åberg

#2 - Malin

Vad kul att du betättar lite om dig själv!
Det där med dammsugningen var som jag när barnen var små ( ingen robotdammugare, det var ju på
1800 talet, typ) men dammsög flera gånger om dagen.
Jag håller mig till Cola Zero,finns inget bättre !
Jag är kass på Instagram, och Youtube använder jag aldrig.
Datorn samlar damm...


Svar: Kul att du tycker det :)
Evah Åberg

#3 - Silverblomma

Använder telefonen mest men datorn också ganska mycket då jag pluggar, ingen hit att försöka skriva 20 sidors tentor på mobilen..

Svar: Nej det förstår jag 😊
Evah Åberg

#4 - Boklysten

Instämmer med några punkter där, jag föredrar också att göra blogginlägg på datorn. Men ett par passar inte alls för mig - inte en chans att jag skulle dammsuga, det är makens ansvar.

Svar: Okej :) Här är det mest jag som dammsuger faktiskt
Evah Åberg

#5 - Hannas krypin

Jag dricker för mycket nocco.... Angående julklappar så har dottern redan börjat på sin önskelista. Det är skönt att vara ute i god tid. Jag bloggar aldrig via mobilen, tycker det är alldeles för jobbigt. Gillar inte riktigt blogg.se´s app. Älskar att kolla på serier, jag och Rickard har kollat på House, Åreakuten, Älska mig och så en gammal nittiotalsserie.

Svar: Jag gillar inte heller deras app, den är så krånglig tycker jag...
Evah Åberg

#6 - Therese Carlsson

Vad kul att få lära känna dig lite mer 😊 . Jag dricker hellre cola zero än pepsi Max Jag använder mest mobilen än datorn när jag bloggar 😊

Svar: Kul att du tycker det :)
Evah Åberg

#7 - Flisan

Omg jag dricker och alldeles för mycke pepsi max dricker lixom minst 2 om dagen hehe!

Svar: Hehe det var lite mer än mig faktiskt haha :)
Evah Åberg

#8 - ★Orsakullan som blev mamma vid 20 – Dalaliv, finporslin & pudelliv! ★

Kan känna igen det där med bloggandet, samtidigt så tror jag att folk som är kvar är dem som gediget gillat att skriva och det föredrar jag mot tidigare när det mest var en mening och sedan 1000 bilder.

Svar: Ja det håller jag med dig om :)
Evah Åberg

#9 - Blondina

Jag bloggar både via datorn o mob jag kan inte låta bli :D Tycker de är oavsett vilket så är det mysigt att blogga med båda :) Ja jag saknar också den gamla bloggvärlden, vi blev som en stor mysig bloggfamilj..nu är de bara instagram som räknas typ o yt :( Minns du hur vi träffades via bloggvärlden? ÅHHH de är minnen och de var tider det eller hur gumman :)

Svar: Ja man saknar verkligen den tiden :)
Evah Åberg

#10 - Sandra Jönsson

Jag älskar den här typen av "onödiga" fakta om en person. De är ju inte alls onödiga, utan tvärtom ett roligt sätt att få bekanta sig med dig. Min mamma brukade planera inför jul redan i augusti, september var planerna i full rullning. Kul att kunna njuta av den fina tiden så länge, tänker jag. Brukar du åka till Ge-kås i Ullared för att julklappsshoppa? Det är en klassisk julaktivitet här i Varberg.

Svar: Vad kul att du gillar det :) Nej jag är väldigt sällan i Ullared men har ganska långt dit så förmodligen därför
Evah Åberg

#11 - Amanda

Håller helt med dej att kolla på serier är det apsolut bästa tycker jag 😊

Svar: ja verkligen :)
Evah Åberg

#12 - Madde

Kan inget mer än hålla med dig om youtube och instagram. Jag vet om att bloggvärlden har inte dött men känner att det är inte samma som innan

Svar: Så känner jag med!
Evah Åberg

#13 - Netti Starby

Tycker också att det är tråkigt att många har slutat att blogga och jag föredrar att skriva än att prata framför en kamera. Kul att få veta lite mer om dig! <3 Kramis

Svar: Kul att du tycker det :)
Evah Åberg

#14 - corkystyle

Håller med dig att jag också saknar den gamla bloggvärlden då nu är det som du säger instagram och youtube som räknas. Hoppas du snart kan ha din förlovningsring.

Svar: Hoppas jag med :)
Evah Åberg

#15 - enna

Så kul inlägg! Vi har köpt en lite enklare dammsugare som nu står ute hela tiden så dammsuger också ett par gånger i veckan :)

Svar: Tack så mycket :)
Evah Åberg

#16 - Therese

Saknar också den gamla bloggtiden!

Svar: Ja den var speciell..
Evah Åberg

#17 - Josäfin

hahaha åh jag haaaatar att dammsuga, gör det allt för sällan ! och saknar också såå den gamla bloggvärlden! allt är bara via typ insta osv nu men vill ju ha mer bloggar i flödet och uppdateringar!

Svar: Ja det är inte det roligaste men gillar att ha det rent :)
Evah Åberg

#18 - Carolina

Vad roligt med lite fakta om dig! Hoppas du inom kort kommer kunna använda din ring igen :)

Svar: Kul att du tycker det :)
Evah Åberg

#19 - Hilma Eklund

Vad kul att få veta lite mer om dig! Det är verkligen smidigt att man kan göra så mycket via mobilen nu <3 kram!

Svar: Kul att du tycker det :)
Evah Åberg

#20 - Jasmine

Vilken fin bild på dig!

Mysigt att du redan har börjat planera inför julen. Jag är också förtjust i högtiden. Ännu har det inte inhandlats julklappar, däremot har vi smått börjat fundera på var och med vilka vi vill fira första julen med vår lillprins. Hur tänker du/ni kring julfirande nu när ni har en liten i familjen?

Liksom du kan jag sakna den bloggvärld som var förr...

Svar: Tack så mycket för gratulationen. Att vara hemma med liten är betydelsefullt, om än energikrävande vissa stunder. <3

Kram

Svar: Tack så mycket :) Det är lite svårt med julfirandet i år då vi fortfarande inte vet hur min sambo kommer jobba, men planen är väl att samla våra familjer hemma hos oss i alla fall och så får det bli lite som det blir i år :) Melvin kommer ju ändå vara ca 10 månader vid jul så vi har ju hunnit lära känna honom osv. Kram
Evah Åberg