6 januari 2021

Hej, hej, hej och hemskt mycket hej!
Gud vad längesen det var jag uppdaterade. Har varken känt lust, ork eller haft tid om jag ska vara ärlig. Det är nu 2021 och vi är redan inne på 6:e dagen av det nya året. Tiden har verkligen sprungit iväg och det känns sjukt att det är ett nytt år faktiskt.

År 2020 var det bästa året någonsin men också det värsta med tanke på pandemin. Jag blev mamma för första gången vilket så klart gör året till det bästa. För ett år sen stod jag och Dennis och sa: " I år ska vi bli föräldrar!" och nu är det bara lite mer än en månad kvar så blir Melvin ett helt år. Jag kände lite nedstämdhet för att lämna 2020 på ett sätt, för att första året som mamma inte alls blev som jag hade tänkt. Det är så mycket jag missat liksom, så mycket som jag sett fram emot. Samtidigt som jag kände en lättnad över att året var slut och det snart kanske ljusnar i vår värld.

Jag vill börja leva igen. Jag vill att vi ska återgå till vårt vanliga liv, där vi alla kan leva utan den där oron, rädslan, ångesten, distansen. Jag vill shoppa, sola solarium (jag vet att det inte är nyttigt), äta på restaurang, träffa nära och kära, åka till badhuset, gå på bio. Jag vill unna mig en massage och få lite egentid. Jag hoppas verkligen att vi snart kommer få göra allt detta igen och att alla faktiskt håller i och håller ut lite till!

Jag hoppas att du som läser detta mår bra och att du haft en bra jul och nyårsafton. Jag hoppas också att du haft en bra start på nya året trots att det ser ut som det gör i världen. Ta hand om er och varandra så hörs vi snart igen!

#1 - Madde

2020 blev verkligen inte som vi tänkt oss, Saknar också allt du skrev, förutom solariumet då. Tänker också på allt som blev bra. Vi var ute mer, Vår semester var en av de bästa jag haft, mm. Tänk att han redan är 1 år. Helt fantastiskt.

Svar: Ja det blev ett annorlunda år för alla med både bra och dåliga saker såklart
Evah Åberg

#2 - Hannas krypin

Lille skrutten, är det redan snart ett år sedan han föddes. Tycker det var nyss ju. Nä 2020 blev nog inte som någon av oss tänkt. Men det kommer bli bra igen. Det är jag övertygad om!

Svar: Ja jag känner samma sak! Det har gått så himla fort...
Evah Åberg

#3 - Annica

Ja, hela världen är upp och ned. Men.. Så som jorden snurrar lär vi snart vara back on track igen, hoppas jag. :) Så söt han är, din pojk. :) Jag själv har ju nu en liten Michaela som blir 8 månader om 8 dagar.. :D

Svar: Tack så mycket :) Ja tiden går så fort!
Evah Åberg

#4 - Jennie

Melvin verkar gullig.

Svar: Det är han :)
Evah Åberg

#5 - Annika

Oj så söt bild på Melvin. God fortsättning på det nya året. Kram.

Svar: Tack detsamma :)
Evah Åberg

#6 - Enna

Så kul att höra att du ändå haft ett bra år trots pandemin :) <3

Svar: <3<3
Evah Åberg

#7 - Jessi

Alltid är det största som har hänt ett par att dem blir föräldrar. Melvin är så söt på bilden 😊.
Nu kan det bara bli bättre! Nu ser vi framåt! Ta hand om er! 🙂

Svar: Håller med dig 😊
Evah Åberg

#8 - Netti Starby

Jag hoppas också verkligen att vi snart får leva som vanligt igen och vad kul att han snart är ett år! Kramis <3

Svar: Ja det går så fort :)
Evah Åberg

#9 - Cecilia Johansson

Roligt att läsa din blogg igen.
Det var ett tag sedan jag var här!
Kram

Svar: Kul att du tittade in igen :)
Evah Åberg

#10 - Marie

ja det är ju så året har ju både haft framgångar och stora nedgångar för pandemin. Men ack så söt er son är <3

Svar: Tack så mycket 😊
Evah Åberg

#11 - mariasliv.net

Måste hålla med om att vara ledig med barn (eller få barn) i dessa tider är verkligen botten. Fick vårt tredje barn i oktober men all babyverksamhet är stängd, man blir sittande hemma och vardagen är inte speciellt kul

Svar: Ja exakt. Det är ju ett måste men tråkigt...
Evah Åberg

#12 - ullie

men gud lilla plutti redan ett år så gos
ja du detta år ... inget man vill komma ihåg . som ja kände md 18 må det aldrig komma åter
annars har allt varit som innan en dag i taget här
önskar en fin fortsättning på året o ja trettondagen är snart slut kram kram

Svar: Ja det går så fort. Detsamma fina du!
Evah Åberg

#13 - Jasmine

Jag kan relatera till glädjen av att ha blivit mamma år 2020, samtidigt som jag i viss mån kan känna att jag missat en del av upplevelsen som skulle kunna ha blivit om pandemin inte hade varit. Vi hoppas att världen snart återgår till det mer normala, i alla fall att vardagen kan bli mer innehållsrik.
Bilden på Melvin är väldigt söt!

Svar: Tack för ditt beröm. Kreativ kan man ju vara på så många sätt! För mig är det oavsett område något som ger mig glädje i vardagen. Hoppas att du också har intressen som får dig att må bra. <3

Kram

Svar: Ja det hoppas jag verkligen
Evah Åberg

#14 - natascha.bloggplatsen.se

Så härligt att du känner att du haft ett fantastiskt 2020 ❤️ jag saknar också friheten och hoppas nu på att vi går mot ljusare tider..

Svar: Ja det hoppas jag med
Evah Åberg

#15 - Amanda

Förstår dig, något jag saknar är att gå på bio det är något jag alltid tyckt om att göra så saknar det lite. Det är något speciellt med att se film på bio :)

Svar: Förstår vad du menar :)
Evah Åberg

#16 - Amanda Nilsson

Men verkligen vad söt bild på din lilla kille härligt att du hade ett bra år 2020 trots pandemin :)

Svar: Tack så mycket :)
Evah Åberg

#17 - Lexochlogan

Ja det har varit bra på så många sätt här också trots pandemin, vi har här varit förskonade och hade det relativt bra mitt i pandemin så jag är okej med 2020. Ja mamma ledigheten ett sådana här år blir verkligen annorlunda, på gott och ont man vill ju hinna göra massor, men hoppas du kan ta igen det sen

Svar: Vad skönt! Man får vara glad för det lilla :)
Evah Åberg

#18 - Bunny Therése

Kan relatera SÅ hårt till det här inlägget och dina tankar. Det känns enormt trist att pandemin följde med oss in i ett nytt år, helt galet faktiskt! Må alla som kan skärpa sig och vaccinera sig så vi kan börja leva igen!

Svar: Ja jag håller med dig!
Evah Åberg