Jag njuter av sommaren i år

Det är typ en vecka sen midsommarafton var men har ju inte uppdaterat om dagen här så tänkte berätta lite för er.

Dagen firades hos mina föräldrar. Dennis jobbade så Melvin och jag åkte dit själva. Där var också alla mina systrar samt Annas man Tobbe och dotter Lily. Melvin och Lily busade så mycket så Melvin var helt slut tidigt. De badade i poolen och det tyckte Melvin var jättekul. Mamma och pappa hade ordnat så mycket och bjöd på grillat, olika sallader, färskpotatis, prinskorvar, sill, bröd och även tårta och annat gott till fika. Det var verkligen en underbar dag där jag samlade mycket energi vilket verkligen behövdes.

Detta året njuter jag verkligen av sommaren. Jag har lovat mig själv att verkligen försöka ta vara på sommaren i år och njuta så mycket det bara går. Jag har aldrig varit så hypad över sommaren innan då jag förknippat sommaren med mycket ångest, men i år är det faktiskt inte så. Jag känner att jag inte vill att sommaren ska ta slut för jag behöver värmen och ljuset. Jag behöver den här friheten att bara kunna gå ut i trädgården eller på promenad utan massor av kläder, planering osv. Jag behöver den energin liksom och kunna njuta av att leka med Melvin ute på ett annat sätt, även att kunna använda vår nya altan och ta vara på den. Det känns skönt att jag fått en bättre relation till sommaren och att det faktiskt känns kul och njutbart. Jag hoppas att den här känslan stannar kvar och att jag fortsätter ha en god relation till sommaren, även kommande år.

#1 - Madde

Man måste ta vara på det som ges. Leva i nuet och bara njuta. Härligt att barnen fick leka och det brukar ta på krafterna på de små liven.

Svar: Ja jag håller med!
Evah Åberg

#2 - Carolina

Lät som en fin midsommarafton! Skönt att du har fått en ändrad syn kring sommaren. Jag tycker också om sommaren, men den är väldigt ångestladdad pga. Fobier. Men jag försöker ta vara på sommarn och njuta i den mån jag kan 👏🏻😍

Svar: Det gör du rätt i! :)
Evah Åberg

#3 - Mirre

Ohh härligt att du känner att du ska njuta av denna sommar, jag känner lite lika, nu har jag precis gjort klart studierna och denna sommar är jag fri ledig =D. Skönt att du känner att du fått en bättre och possitivare relation till sommaren, för såklart den ger ju också press och ångest och det är skönt då man känner annorlunda och vill njuta av det

Svar: Åh vad härligt för dig! :)
Evah Åberg

#4 - Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv

Så härligt att du känner så inför sommaren. Min upplevelse är att mycket förändras i ens tänk när man får barn. Kanske för att man släpper alla krav om hur saker bör vara. Som förälder är man ju just det, barnets mittpunkt istället för sin egen.

Svar: Ja så kan det mycket väl vara
Evah Åberg

#5 - Amanda

Vilken mysig midsommar du hade! låter verkligen perfekt, jag har alltid tyckt om sommaren för då slipper jag dra på mig massor av kläder, och bara kan gå ut. Det känns så skönt :)

Svar: Ja det är verkligen härligt!
Evah Åberg

#6 - Netti Starby

Vad härligt att du känner så inför denna sommar och det är exakt så man ska känna. Mysig midsommar du hade. Kramis <3

Svar: Ja verkligen :)
Evah Åberg

#7 - ullie

ja låter mysigt
men va fint du har på altanen gillar de möblerna
ja tiden går så fort o ja det gör den ju . ja har oxå bestämt njut när den är här o försöka njuta o va ute.
så vi kan njuta ihop då =)
ha en fin start på helgen kram

Svar: Det är hemma hos mina föräldrar :)
Evah Åberg

#8 - Flisan

sv: hehe tack visst e hon :D

fin bild på dig, gillar verkligen kransen :D

Svar: Tack så mycket :)
Evah Åberg

#9 - Annika

Så fin och somrig bild på dig. Vad roligt att du fick njuta av midsommarafton med nära och kära. Kram.

Svar: Tack så mycket :)
Evah Åberg

#10 - Ellen

Så härligt! Hoppas sommaren fortsätter vara härlig. :-)

#11 - Jasmine

Vad skönt att sommaren känns mindre ångestfylld för dig och att du kan njuta! Det gör mig glad att läsa. <3

Svar: Tack för dina omtänksamma ord. Att vara förälder har sina stressrelaterade utmaningar.

Kram