Fem

1. Jag har fyllt 30. - Har varit 30 i över en vecka nu men känns fortfarande svårt att förstå att jag inte är 20nånting längre. Jag och Dennis gjorde en jättegod smörgåstårta till min födelsedag. Den godaste och finaste jag hittills gjort!

2. Jag är nu vaccinerad. - Jag har fått båda doserna av covidvaccinet för över två veckor sen vilket jag är otroligt tacksam och glad för. För mig har det varit självklart att vaccinera mig, inte bara för min egen skull utan också för de som inte kan ta vaccinet på grund av olika sjukdomar osv. Jag tycker det är viktigt att ta sitt ansvar.

 
3. Har äntligen börjat samla på mateusporslin. - Har så länge velat köpa hem detta men varit för snål så i present önskade jag mig pengar och presentkort så har äntligen börjat köpa hem lite tallrikar och skålar.

4. Jag och Dennis firade 4 år i måndags. - Tänk att vi varit ihop i 4 år... Vi firade dock ingenting då jobb osv kom i vägen, men det behövs ju inte firas varje år heller tänker jag. Vad mycket vi ändå gjort under dessa 4 åren tillsammans. Känns ibland som vi varit ihop längre än så.

5. Vi gjorde en utflykt till Filipstad förra veckan. - Vi bara fick för oss att åka iväg till Filipstad och bara gå runt i centrum där och se oss omkring. Dennis jobbar mycket i Filipstad så han ville visa mig lite av staden. Det var faktiskt en underbar dag då vi inte hade några mål alls utan bara go with the flow liksom. Vi åt glass vid en glassbar och Melvin tyckte det var så gott. En dag där jag varken kände någon stress eller ångest alls faktiskt utan bara kunde ta det lugnt och andas ut. Så välbehövligt!