Livet ändå va

Just nu lever vi ju i en ganska pressad och stressande miljö. Det kan vara svårt att tänka positivt och många börjar må dåligt i tider som denna. Jag personligen tränar ju på att tänka mer positivt igen för mitt eget välmående och därför tänkte jag nu lista saker som jag är glad och tacksam för. Jag behöver påminna mig själv om sådana här saker ibland, vilket jag tror är ganska vanligt faktiskt. Men livet ändå va, är inte det ändå fantastiskt trots allt? Det är inte perfekt, men det är ändå härligt!

Jag är otroligt tacksam för mitt hem. - Jag älskar mitt hem, min villa. Jag älskar min trädgård och att ha friheten att kunna gå ut när som helst.

Min sambo och vår son. - Tänk att jag faktiskt har dessa två i mitt liv. Jag älskar oss!

Att jag och min syster Anna fick barn med bara 1,5 års mellanrum. - Våra barn har verkligen nytta av varandra idag och trivs otroligt bra tillsammans vilket jag älskar! Jag är så glad att Melvin har någon som ändå är ungefär i hans ålder.

Att jag bor i Sverige. - Jag är otroligt tacksam för vårt land. För vår sjukvård. För vårt välfärdssamhälle. Självklart finns det brister som bör bli bättre, men vi har det ändå otroligt bra här.

Promenader och frisk luft. - Tänk vad skönt det faktiskt är att kunna gå ut på en promenad och se sig omkring och bara andas frisk luft. Det är vardagslyx tycker jag.

Egentid. - När Melvin sover försöker jag verkligen ta mig tiden för mig själv. Se på en serie, blogga, sova eller vad det kan vara. Är Dennis hemma så brukar vi på kvällarna äta något gott, ligga i sängen och se något bra på tv och bara ta hand om varandra. Så viktigt!

#1 - Madde

Finns så mycket att vara tacksamma för som vi ofta tar för givet. Sjukvården, och omsorgerna är en sådan sak som vi ofta klagar på, men där vi har det grymt bra. Roligt att kusinerna är så jämnåriga, då är det lättare att de har roligt ihop då de växer upp. Det är 1,5 år mellan mig och min kusin och vi lekte mycket som barn, och umgås mycket fortfarande.

Svar: Ja men precis. Åh vad roligt! 😊
Evah Åberg

#2 - Netti Starby

Det gäller verkligen att lyfta allt det positiva i livet. Härliga punkter du har. Kramis <3

Svar: Ja verkligen. Tack så mycket ❤
Evah Åberg

#3 - Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv

Så fina saker du har att vara tacksam över i alla fall. När saker är tungt i livet är det ju bra att försöka finna det man ser som glädjande. Också fint där med kusinerna, förstår att det är något som verkligen är uppskattat. Lite som sonen och hans tremänning. De skiljer några månader mellan dem, och nu på gymnasiet går de i samma klass. De har umgåtts så gott som hela livet.

Svar: Åh vad fint när det är så 😊
Evah Åberg

#4 - Jessifri85

Nä. Det är inte lätt att tänka positivt 🙂. Jag försöker med. Men emellanåt är det inte lätt. Det var bra saker som du tog upp 😊👍. Men när tar du hand om hemmet då? När du säger att när ditt barn sover så sover du med, bloggar eller ser serie??

Ha det så bra! 🌸

Svar: Jag och sambon delar ju på det så är Dennis hemma kan han vara med Melvin eller ta hand om det som behövs. Är jag ensam så är Melvin med mig på allt jag gör, oavsett om jag handlar, lagar mat, städar, rensar, är i trädgården osv
Evah Åberg

#5 - Mina

Det är viktigt att kunna vara tacksam över det man har. Tror att det är bra att reflektera över det och det skapar en positivitet i livet att veta att även om det är jobbigt finns det många saker vi kan vara glada över och som får oss att må bra. Att ha människor man älskar i livet är det bästa och något att verkligen vara tacksam över <3

Svar: Ja men det tror jag med faktiskt 😊
Evah Åberg

#6 - Marie

(hittar ingen gillaknapp?) Så mycket man kan vara tacksam över om man tänker efter och vad roligt också att ni fick barn så nära ändå, så mycket nytta kusinerna kan ha av varandra. Jag älskar också mitt hem óch skulle inte vilja byta bort det i dagsläget.

Svar: Hjärtat bredvid kommentarknappen är gilla. Ja verkligen!
Evah Åberg

#7 - corkystyle

Bra att du försöker fokusera på det du har och är tacksam för. Att visa tacksamhet är något vi borde visa mer då jag tror att vi glömmer det och tar något eller någon för givet. Ja i sverige har vi väldigt bra sjukvård även om jag har sett baksidan av den pga min psykiska ohälsa men vi har väldigt bra sjukvård om man jämför mot andra länder.

Svar: Jag håller med dig!
Evah Åberg

#8 - Amanda

Vilken fin lista, att tänka positivt är viktigt men i dessa tider är det nog svårt för många. Egentid är ju jätteviktigt och alla behöver vi det både tillsammans med partner och oss själva :)

Svar: Tack så mycket 😊
Evah Åberg

#9 - michelle

jag försöker oxå vara mer tacksam för hade vi knte boende sp hade det varot tiffare nu i pandemi. tänker på barnen som får genomlida krig itan ens boende. så ja vi har det bra i jämfört me dem och visom klagar för mkt borde sluta me det för finns de som har de värre. jätte bra inlägg att ta upp

Svar: Ja exakt! Tack så mycket
Evah Åberg

#10 - Rebecca

Tänk så mycket man har att vara tacksam för om man tänker efter. En del saker tar man för givet utan att tänka på det.

Svar: Ja men så är det ju tyvärr
Evah Åberg

#11 - T'

Så mycket att vara glad och tacksam över. Kan vara svårt att se det ibland.

Svar: Ja verkligen!
Evah Åberg

#12 - Enna

Helt underbart inlägg!

Svar: Tusen tack ❤
Evah Åberg

#13 - ullie

ja du visst har man mycket att vara tacksam för o det har man svårt att tänka på vardag man är för mycket uppe i tristess o glömmer allt bra.
men gud va söta de är . perfekt ålder

Svar: Ja men exakt. Visst är de 😊
Evah Åberg

#14 - Tisa

Vilket bra inlägg. Det är så lätt att glömma det som ändå är positivt när livet är tufft. Fint att du vill dela med dig! <3

Svar: Tack snälla ❤
Evah Åberg

#15 - Annika

Så härlig inställning du har och fin bild.

Svar: Tack så mycket 😊
Evah Åberg

#16 - Yolanda

Vad söta (:

Svar: Visst är de 😊
Evah Åberg

#17 - Ellen

Åh, jag drömmer verkligen om att kunna tajma en eventuell graviditet med en nära vän (för sent att tajma med mina systrar hehe), skulle kännas så tryggt att ha någon i samma situation så nära.

Svar: Ja jag förstår vad du menar. Jag känner att jag kan få mycket bra råd då hon nyss själv genomgått detta liksom
Evah Åberg

#18 - Josefin

är ju så viktigt att stanna upp och tänka på det som man är tacksam för ♥

Svar: Ja verkligen ❤
Evah Åberg

#19 - Jasmine

Så bra inlägg! Jag kan skriva under på varenda punkt.

Jättesöt bild på Melvin och hans kusin.

Svar: Tack för att du läste mitt inlägg och tog dig tid att lämna en kommentar.

Kram

Svar: Tack så mycket, kul att du gillar det 😊 Kram
Evah Åberg