Vad som hänt sista tiden

Hej igen! Haha, det var faktiskt svårare än vad jag trodde att hålla i bloggandet ordentligt. Känns svårt att hitta tiden och orken, men tänkte försöka göra en uppdatering om vad som hänt sen sist.

Har varit i Göteborg och sett Håkan Hellström. - Alltså detta har varit min dröm sååå länge. Jag sa till min sambo för någon månad sen att jag vill gärna gå på en konsert sen när barnen blivit större om han fortfarande håller på då. Och någon vecka efter ser vi att min sambos bror lagt upp på facebook att han söker någon att gå med då han har två biljetter. Så Dennis (min sambo) bestämde att jag skulle följa med och vi bokade hotell så jag fick gå med Dennis bror på konserten. Helt magiskt! Att få dela det med nästan 72.000 människor och att få vara där när han slår publikrekord var fantastiskt.

 
 
 

Har börjat boa massor här hemma. - Varje skåp ska rensas och organiseras. Vi är också igång med renovering av de två rummen i källaren som blev vattenskadade för snart tre år sen så Dennis kan flytta ned sin dator osv dit och så ska Melvin få ta nuvarande datorrummet och bebisen få Melvins nuvarande rum. Jag vill få ordning på allt här hemma och känns så skönt att få bort saker vi inte behöver längre.

Har köpy ny vagn + lite annat till bebisen. - Vi bestämde oss för att skaffa en ny vagn, en uppababy vista v2, som man kan ha som både enkelvagn och syskonvagn. Så skönt att ha möjligheten till att Melvin kan åka vagn om han vill det om man ska gå mycket osv. Alltid kul med lite nytt också känner jag. Har också fyndat ett babynest med handtag och ett babygym begagnat. Kommer visa mer i ett annat inlägg.

Vi har också varit på marknad i Torsby. - Första marknaden på flera år. Melvin fick testa att åka karuseller på tivoli för första gången också, vilket han älskade. Var en riktigt trevlig dag faktiskt.

Melvin har fått en liten eldriven polisbil. - Han är helt frälst i den och vill aldrig sluta köra haha. Han är så söt. Så härligt att se honom så glad och stolt.

Melvin är verkligen sååå go mot bebisen redan trots att den bara ligger i magen än. Han pratar med magen, läser för magen, ger sin glass och sin snuttefilt till magen och pussar och pekar på magen och säger: "beebi". Såå himla sött. Han kommer bli en så bra storebror tror jag.

 
#1 - Madde

Ja det var ett par intensiva dagar här i Göteborg då Håkan spelade. Ligger vinden rätt så bor vi så vi kan höra konserterna. Blev både lite Håkan och Ed Shereen här. Bara sätta fönstret på glänt. Nja riktigt samma stämning blir det ju aldrig, men ingen av de två är några jag lyssnar på så detta räckte.

Svar: Åh det förstår jag. Skulle nog inte klara av att bo så nära när det är konserter
Evah Åberg

#2 - Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv

Så kul att gå och kika på någon man gillar aå där. Förstår att det var kul. Kul också att köpa vagn och sådant.

Svar: Ja det är jättekul 😊
Evah Åberg

#3 - corkystyle

Kan tänka mig att det är svårare att hitta tiden när du har ett barn och samtidigt är gravid. Så roligt att han är så fin mot att han ska få ett syskon. Så söt Melvin är i sin polisbil. Så roligt att du fick gå på Häkan Hellström. Kan tänka mig att det var en häftig upplevelse.

Svar: Ja tiden finns inte riktigt men jag måste bli bättre på att ta mig tid för mina intressen också. Ja det var riktigt häftigt 😊
Evah Åberg

#4 - Elin | Gett ut självbiografin "Genomskinlig grå"

Så kul med att gå på konsert! Rensade i skåpen här hemma också för några veckor sen. Så skönt men man hittade typ pasta som det stod ett år som var alldeles för längesen. Så stört haha men så blir det väl. Han ser så överlycklig ut med polisgrejerna. Har kusinbarn som älskar polisen! Han har massa polisgrejer

Svar: Ja men eller hur. Man samlar på sig mycket skräp genom åren.
Evah Åberg